2777
2789

برای دخترم خرید کردم و پسرم 

برای دخترم لباس خریدم کفش و اسباب بازی خریدم برای پسرمم یع کلاه خریدم برای خودم یه رژ لب 🫣

برای دخترم خوراکی خیلی خوب بود

بسلامتی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم میخواد همش برای دخترم خرید کنم خودم خیلی حسرت میخوردم تو بچگی خیلی هنوزم عقده دارم از بچگی که نک ...

ان شالله همیشه جیبتون پر پول باشه 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
ان شالله همیشه جیبتون پر پول باشه

انشالله برای همه امون همینطور باشه 

وضعی مالیمون خوبع ولی پولدار نیستیم اما من به قول شوهرم بیست ملیون بدی برم تو بازار بیام میگم موجودی کارتم تموم شد ۴٠٠هزار تو کارتم بود پسندازم مثلا اون پولی که شوهرم. داد خرج کردم اون 400,هم بچه ها خوردن 

شاید اشتباه متوجه شدم ولی از روی این که میگی دوست دارم برای دخترم خیلی خرید کنم و بیشتر هم برای اون خرید کردید و ربطش میدید به حسرت کودکیتون گفتم هشدار بدم که مراقب باشید فرقی بین بچه ها نزارید چون هم متوجه میشن و هم مشکل الان شما در آینده برای اون هم پیش میاد...

چه فرقی داره واسه دخترتون خرید زیاد کنید پسرتون هم فرزندتون هست ... 

انشاالله خیرشونو ببینی عزیزم

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

انشالله برای همه امون همینطور باشه وضعی مالیمون خوبع ولی پولدار نیستیم اما من به قول شوهرم بیست ملیو ...

نوش جونشون 

پول برای خرج کردنه دیگه . ان شاءالله هر چی خرج میکنین جاش پر بشه

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
شاید اشتباه متوجه شدم ولی از روی این که میگی دوست دارم برای دخترم خیلی خرید کنم و بیشتر هم برای اون ...

عزیزم پسرم هنوز خیلی کوچیکه نه فرق نمیزارم ولی واقعا دوست دارم دخترم ذوق کنه برای اونم کم نمیزارم اندازه تمام قلبم دوستش دارم اگه خدا بخواد قرار پشت و پناهم باشه چیزی که پدرم برادرم برام نبودن 

عزیزم پسرم هنوز خیلی کوچیکه نه فرق نمیزارم ولی واقعا دوست دارم دخترم ذوق کنه برای اونم کم نمیزارم ان ...

بله متوجهم قصد جسارت نداشتم اولش هم گفتم شاید من اشتباه میکنم و فقط برداشتم از حرفتون بود ... 

مهم اینه با فرزندتون جوری رفتار کنید که دوست داشتید باهاتون رفتار بشه و نشد فرقی بین دختر و پسرش نیست بنظرم چون از نظر احساسات تفاوتی ندارن

شاید اشتباه متوجه شدم ولی از روی این که میگی دوست دارم برای دخترم خیلی خرید کنم و بیشتر هم برای اون ...

حرف بدی نزدین عزیزم منم متنفرم از فرق گذاشتن چون خانواده منم پسر دوست بودن دختر اصلا نمیدیدن من هیچوقت فرق نمیزارم بین بچه هام

بخدا من خیلی حق دارم گردن پدرم که من بخشیدم امیدوارم خدا هم ببخشه یادم نیست یه بار بگه بیا ببرمت سوپری چی میخوای 

حرف بدی نزدین عزیزم منم متنفرم از فرق گذاشتن چون خانواده منم پسر دوست بودن دختر اصلا نمیدیدن من هیچو ...

بله درکتون میکنم منم تقریبا تو شرایط مشابه شما بودم