2777
2789
عنوان

گوشت اضافه داخل بینی بعد عمل

5455 بازدید | 35 پست

سلام دوستان 

من پنج ماهه بینیمو عمل کردم 

تا قبلش هیچ مشکلی نداشتم 

این ماه یهو آلرژیم عود کرد و خیلی به عطسه و خارش گلو افتادم 

داخل حفره بینیمو نگاه کردم دیدم انتهای انتها گوشت کاملا ملتهب شده و راه تنفسمو بسته 

توروخدا تجربه ای دارید ؟ 😭😭😭 دارم دق میکنم 

آخه بینی من استخونی بود گوشت اضافه ی چی 

تولد من تویی و پیش از تو یاد نمی آورم که وجود داشتم...✨💙🧿 متأهل و متعهد 👩‍❤️‍👨  یادتون باشه مشکلات تاریخ انقضا دارن همگی ی روز حل میشن 🙃😉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا کاری نمیکنن برات فقط برو پیش دکترت

فردا میرم اما دارم دق میکنم خیلی نگرانم 

تولد من تویی و پیش از تو یاد نمی آورم که وجود داشتم...✨💙🧿 متأهل و متعهد 👩‍❤️‍👨  یادتون باشه مشکلات تاریخ انقضا دارن همگی ی روز حل میشن 🙃😉
شاید غضروف گذاشتن

اخه نبود یهو بعد از عود کردن آلرژی اینجوری شد 

بنظرم از حساسیت ملتب شده 

اصلا عجیب بود من قبلا میدیدم داخل بینیمو این مشکل رو نداشت 

یهو بی دلیل این ماه آلرژیم عود کرد 

و یهو دیدم داخل یک حفره اینجوری شده 

انتهای بینی که دیگه فکر میکنم به حلق میرسه ملتهب شده کامل و راه نفسمو بسته 

مطمئنی گوشت اضافه اس اخه همچین چیزی ممکن نیست احتمالا جوشی چیزی زده یا اینکه شستشو ندادی تمیز عفونت ...

مگه بعد پنج ماه باز شست و شو میدن ؟ 

مطمئنی گوشت اضافه اس اخه همچین چیزی ممکن نیست احتمالا جوشی چیزی زده یا اینکه شستشو ندادی تمیز عفونت ...

ته ته بینیمو میگما :( 

مگه بعد پنج ماه باز شست و شو میدن ؟ 

اره من تا ۶ ماه مرتب سشتشو میدادم که یوقت راه تنفس بینیم نگیره بعدش ک رفتم پیشش گفت دیگه نیازی نیست شستشو بدی 

ولی بهتره که بری پیش دکترت نشون بدی 

پولیپ بینی داری

من قبل عمل اصلا پولیپ نداشتم 

تا این ماه هم هیچ مشکلی نداشت 

یهو با عود کردن آلرژی اینجوری شد 

ممکنه یعنی پولیپ باشه ؟ ناگهانی ؟