2777
2789
عنوان

امروز چه روز خوبی بود با بچه هام رفتم خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 20 پست
بله درکتون میکنم منم تقریبا تو شرایط مشابه شما بودم

بخدا خیلی سختی کشیدم خیلی پدری که اصلا براش مهم نبود بچه ام چی بهش میگذره یا چی لازم داره یا حسرت تو دلش نمونه مخصوصا دوران مدرسه تا چند وقت مقنعه نداشتم با روسری میرفتم دختر عموم کفش داشت من با دمپایی میرفتم اونا چادر نو خریدم کلاس ۵ ام من با چادر رنگ و رو رفته یه روز دختر عموم نیومد مدرسه من چادرش گرفتم سرم کردم کلی ذوق کردم بخدا یه دفتر نقاشی بود همکلاسیم داشت حسرت اونو هنوز دارم باورت میشه کلاس سوم بودم همین چند روز پیش رفتم لوازم تحریری برای دخترم بخرم گفتم چند سال پیش اینطور دفتری مد بود گفت نه نداریم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا خیلی سختی کشیدم خیلی پدری که اصلا براش مهم نبود بچه ام چی بهش میگذره یا چی لازم داره یا حسرت تو ...

منم به نوع دیگه ... 

پدرم فقط برادرمو دوست داشت ...

باورت میشه دوستای بابام نمی‌دانستند حتی دختر داره ... ؟ اینقدر منو نمیخواست که حتی حرفی از من جایی نزده بود ... 

همه خوشیا و آزادی ها واسه داداشم بود اون حق هر خرجی داشت ...

همه چیزای با ارزششونو دادن به داداشم ...

منم که زشت و مایه ننگشون بودم ....

حالا چیزی که بیشتر زجرم میداد میدونی چی بود ؟ 

من ی دختر خاله همسن خودم داشتم ما باهم دوست بودیم میرفتیم خونه همدیگه ...

اما اگه رفتار باباشو میدیدی ... مثل ملکه ها باهاش رفتار می‌کرد از سر کار میومد بقلش میکرد بوسش می‌کرد... 

بعد بابای من جواب سلامم رو هم نمی‌داد...

اینا رو گفتم که بگم میفهممت... منم خیلی سختی کشیدم ... حتی میگفتم دختر داره بشم همه حسرتای خودمو واسش جبران میکنم ... اما خدا نخواست ... ۲ تا پسر بهم داد ... منم همه آرزوهایی که واسه دخترم داشتم واسه پسرام برآورده کردم ... اوناهم دل دارن اندازه دخترا ... اندازه دخترا مهربونن اندازه دخترا کمکت میکنن ...

الهی بچه هامون عاقبت بخیر بشن الهی خیر بچه هاتو ببینی ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

منم به نوع دیگه ... پدرم فقط برادرمو دوست داشت ...باورت میشه دوستای بابام نمی‌دانستند حتی دختر داره ...

عزیزم 

الهی امین 

پسرامونم میشن برامون پدر پدری که حسرت داشتم یه جانم بگه بهمون