2777
2789

من 23 ساله هستم و وزنم 48 گیلو هست و میخوام چاق بشم،و رفتم از عطاری قرص گین اپ اصلی خریدم،میخواستم بدونم آیا این وزن منو زیاد میکنه؟  چون واقعا میخوام یه کمی چاق بشم یا پف کنم،و نگران ضرر هاش نیستم فقط میخوام چاق بشم، آیا این قرص خوبه؟ همین گین اپ که یه قوطی 6 سانتی هست و داخلش دوتا بسته فویلی هست که توش 30 تا قرص صبر رنگ هست که بوی گیاه میدن، ایا جواب میده، الان دورز میشه که خریدم، لطفا بهم توضیح بدید ❤🙏

نظرسنجی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره گین آپ وفت فیس بشدت چاق میکنن که بیشترش صورت وشکم وغبغبه باعث میشه وحشتناک زیااد غذا بخوری زود ب ...

ممنون واقعا بهم روحیه دادی،و الان من دو روزه که دارم استفاده میکنم و تا چند وقت نتیجه میگیری؟ چون قبلا قرص سیپرو و دگزا میخوردم صورتم باد میکرد فقط صورتم ولی بدنم اصلا 

شما خوردی چاق هم شدی؟ اثری داشت؟؟

من یکماه خوردم فقد شکم در آوردم ولی اشتهام خیلی کرد بد یکماه صورتم پر جوش شد مو زیر چونه در آوردم پرولاکتین بالا رفت الانم ک درگیر این کوفتی هستم، نخور پشیمون میشی منم بقیه میگفتن خوبه نظرایمنفی گوش ندادم خوردم بلا سرم اومد 

ممنون واقعا بهم روحیه دادی،و الان من دو روزه که دارم استفاده میکنم و تا چند وقت نتیجه میگیری؟ چون قب ...

من فت فیس خوردم میخواستم فقط صورتم چاق بشه که شد ولی شکمم خیلی بزرگ شد بخاطر همین دیگه نخوردم تقریبا ده روز بعدش نتیجه رو میبینی 

من برا خواهرم کرامس سفارش دادم عالی بود

من الان باردارم🫠نمیدونم خوشحال باشم یا نه🙃ناشکری نمیکنمااااااا😐 چون قصد بارداری نداشتم اینطوری میگم.اخه منی که اونقدر دنبال لاغر شدن بودم و راه ها رفتم.تا تونستم ۱۸ کیلو کم کنم ۳ ماه بعدش دیدم حامله ام🙄