2777
2789
عنوان

یه چیز بگم پراتون بریزه من دیگه ازدواج نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 78 پست
بفهمی معتاده طلاق نمی گیری؟ یا مثلا رابطه ج نامشروع داره؟یا دست بزن داره؟ دوران دوستی صد سال هم باشه ...

چیزایی که میگید اگر توی دوسال مشخص نشه در عرض یک هفته که مشخص نمیشه

کاملا مشخصه هدف دختره چی بوده

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
بفهمی معتاده طلاق نمی گیری؟ یا مثلا رابطه ج نامشروع داره؟یا دست بزن داره؟ دوران دوستی صد سال هم باشه ...

موافقم 

چرا روی سگ رو اکثرا بعد ازدواج رو میکنن 

اخلاق های بد بعد ازدواج رومیکنن

کاربر پسر هستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدم دعوا کن فش وفش کاری کتک کاری اصلا یه وضعی مراسم عقد چه رقصی میکردن باهم من فقط میگفتم‌ چه عشق رو ...

وووووی ننه شانس اوردی برگزیده نبودی دعات مستجاب نشد🤪😁😁

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

آرامش خونه بابا رو ول نکنید ؛ این یه نصیحتههر چقدرم خونه شوهر امنیت و آرامش داشته باشی خونه پدرت چیز ...

خیر

خونه پدر تو بهترین شرایط بودم

اما بنظرم باز خونه شوهر چیز دیگس

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

داخل اون رابطه نبودی ببینی چه چیزی پیش اومده ...

دیگه همینه ازدواج مث یه هندونه سربستس نمیدونی قراره چی پیش بیاد پس احساسی عمل نکن...

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

اووووووههههه در تمام تاریخ مهرم حلال جونم آزاد نشنیدی پسرجون

خب این که یر به یر شد

حاضری ازدواج کنی و پای تعهدی که هر لحظه ممکنه خونه و ماشین و پول داخل حسابت و دار و ندارت ازت گرفته بشه؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم