2777
2789
عنوان

یه چیز بگم پراتون بریزه من دیگه ازدواج نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 78 پست
چیزایی که میگید اگر توی دوسال مشخص نشه در عرض یک هفته که مشخص نمیشهکاملا مشخصه هدف دختره چی بوده

ببین اصلا اینجوری قضاوت نکن ما یه مورد داشتیم خیلی باهم خوب بودن شب عروسی موقع غذا خوردن داماد به عروس گفت خفه شو (چرا گفت خفه شو چون عروس گفت امشب بهترین شب زندگی مون تو فقط نشستی پشت سر مهمون ها حرف میزنی  بیا از اینده و ارزوهامون بگیم بعد آقا داماد لطف کرد گفت خفه شو) دختر سر همین حرف ولش کرد رفت طلاق گرفت 

نمیشه گفت دختره کلاه بردار بوده انصافا با یه ذوقی زندگیش چید ولی نتونست جواب دل شکسته اش بده رفت 

.

.

منم این موردی که اسی گفته رو نمیشناسم ولی میگم نمیتونیم سریع بگیم دختره خراب بود نقشه داشت 

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این که یر به یر شدحاضری ازدواج کنی و پای تعهدی که هر لحظه ممکنه خونه و ماشین و پول داخل حسابت و د ...

یه خونه و یه ماشین جز مستثنیات دین هست و اگه اون زن هیچی هم نداشته باشه باز قانون یه خونه و یه ماشین و محل کار را از مرد نمیگیره کلا زنا بدبختن

موافقم چرا روی سگ رو اکثرا بعد ازدواج رو میکنن اخلاق های بد بعد ازدواج رومیکنن

هی میگن توی یه هفته چی شده😵‍💫

خب شاید زده توی گوش دختر 

من خودم دختر دارم مثلا اگر همچین حرکتی بزنه مهریه که هیچی شرفش هم میبرم

نمیدونم چرا بعضی ها سریع قضاوت میکنن 

ما که نمیدونیم چی بین شون گذشته شاید دختره خوب بوده شاید بد بوده سریع نمیشه گفت دختر نقشه داشته در نتیجه دخترها نقشه دارن

شما هم اصلا نگران آینده ات نباش همه مثل هم نیستن

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار