2777
2789

چاره‌ش چیه؟؟؟

من تو خانواده ای به دنیا اومدم که جز پدرم مذکر ندیدم..

بابامم متعصب بود دوران نوجوونی اصلا تنها بیرون نرفتم تا الان که دانشگاهم و خواه ناخواه با اقایون باید ارتباط بگیرم..

به خصوص که رشتم تقریبا همه دانشجوهاش پسره..

به شدت تو فضایی که اقا باشه خجالتی ام..

به قول دوستام مذکر می بینم لال می‌میرم...

چه باید کرد؟؟

کسی داره این مشکلو؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم لایک ولی برو پیش مشاور

اخه اثر داره؟؟

قبلا سر یه قضیه رفتم تاثیر نداشت

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

این مشکل بزرگ نیست مستقلی نیازی به مردی یا ازدواج نداری بخوای همکلام شی باهاشون

عزیزم چرا نیازه..

مثلا چندین مباحث رو تا الان من کنفرانس دادم..

هربار رنگ از رخم می پرید به حدی که استاد معافم می کرد..

چرا تا بحث جنس مخالف میشه سریع بع ازدواج فکر می کنید؟

من دارم خیلی بده اصلا سرخ میشم خیلی بد اگر یک نفر چند دقیقه نگام کنه و حرف بزنه :/

دقیقااا

حتی نمی تونم نگاه کنم کسی رو تا الان هر مبحثی کنفرانس دادم سرم پایین بوده داشتم موزاییک می شمردم

ترم چندی؟باز خوبه دانشگات مختلطه باعث میشه کم کم عادت کنی....

عزیزم من الان نزدیک ۳و نیم ساله دانشگام..

از همون روز اول این مشکلو داشتم تا الان...

هربارم با خودم می گفتم عادت میشه.. کم کم درست میشه کنار می ام..

ولی بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده.. دیگه واقعا نمی کشم از دست خودم

عهههفکر کردم ترم اول و دومی هستیمیگن مشاور کمک میکنه🤷‍♀️

نه بابا 

چندین ساله اینجامم حتی چند نفر از اساتیدی که سال های قبل باهشون واحد داشتم منو شناختن همیشه قبل از اینکه بخوان کنفرانس بهم محول کنن ازم مشورت می گیرن😂😂😂😂

بنده خدا اونارو هم اذیت کردم...

منم مثل توام 

قبل ازدواج اصلا با پسری در رابطه نبودم حتی صدای پسری رو هم از پشت موبایل نشنیده بودم ازدواج که کردم بشدت وابسته همسر شدم الان از همسر جدا شدم و بازم دو ساله تنهام

فک کنم ذاتمون اینجوریه ،من مشاور هم رفتم بهتر نشدم

چونیست چاره،ز بیچارگی صبور شدم…🕊️

منم مثل توام قبل ازدواج اصلا با پسری در رابطه نبودم حتی صدای پسری رو هم از پشت موبایل نشنیده بودم از ...

اره عزیزم... 

الان جلسه اول مشاوره رو رفتم ولی خب.. فعلا چیزی دست گیرم نشده..

از بچگی همین جوری بودم...

اره عزیزم... الان جلسه اول مشاوره رو رفتم ولی خب.. فعلا چیزی دست گیرم نشده..از بچگی همین جوری بودم.. ...

توام اصلا نمیتونی مستقیم پسری رو نگا کنی؟

من عین پسرام 🤦‍♀️

چونیست چاره،ز بیچارگی صبور شدم…🕊️