2777
2789

سلام دوستان می‌دونم الان میگید این کاربر جدیده .حتما فیک نه بخدا  من خیلی وقته نی نی سایت دارم ولی چون سوالم خیلی شخصی هست مجبور شدم با کاربری فیک بیام .توروخدا قضاوت نکنید ..توهینم نکنید واقعا به کمکتون نیاز دارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان براتون میگم ....

مثلا سرکارم اگر برم دستشویی که قبلاً مردی رفته باشه .....مردی تو خیابون بهم‌تنه بزنه ...جاییش بهم بخوره ....یه جایی بشینم که قبلش مردی نشسته دیگه مثل خوره به وجودم میفته که من نباید بچه بیارم ...نکنه این  نطفه ش از اونا رفته باشه تو‌بدنم ....خواهش میکنم نخندید ....دارم دیونه میشم ...خودم قبول دارم خیلی بیخوده ‌..ولی خیلی حالمو‌بد کرده زندگی‌برام‌سخت شده 

اصلا زندگی غیر قابل تحمل شده برام روحیه م‌خراب شده ...همش گریه میکنم کسی و‌ندارم‌بهش  بگم ...تو شهر کوچیکم نمیشه دکترم برم ...امشب رفتم جایی نشستم یهو گفتن فلانی اینجا بوده (((یه آدم یه کم دیونه که میگرده همه جا ))گفتن همین جای تو نشسته ‌‌بوده ؛الان‌از اون موقع دارم‌ دیونه میشم 

به نظرتون چیکار کنم ‌‌... ‌چقد باید مواظب باشم کی‌کجا نشسته که من نشینم ....حتی برادرام یا برادر شوهرام میان خونه م جوری شدم بدم میاد از سرویس بهداشتی استفاده کنن ....گوشه گیر شدم ...سر کار همش مواظبم ...همش فشار به خودم میارم  نرم‌سرویس بهداشتی