2777
2789
عنوان

قد و وزنتون چنده❓

129 بازدید | 17 پست

راضی هستین یا نه؟

من قدم ۱۷۰ 

وزنمم تازگیا ۶۶ شده 

حس میکنم چاقممم

نظر شما چیه؟

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا همه لاغر و خوش اندام هستن 

تنها تپل اینجا منم ،قدم ۱۶۳ وزنم ۸۴

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

چاق نه ولی تو پری

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اینجا همه لاغر و خوش اندام هستن تنها تپل اینجا منم ،قدم ۱۶۳ وزنم ۸۴

حالا زیادم تپل نیستیا 

بگو ببینم کتاب خوب چی خوندی منم بخونم😁

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

حالا زیادم تپل نیستیا بگو ببینم کتاب خوب چی خوندی منم بخونم😁

خیلی وقته کتاب نمیخونم اکثرا رمان میخونم 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

من چاقم چیکار کنم لاغر بشم 😒😒😒

۱۷۳

۷۸ 

کمککککککککککککک

هرکی لایکم کنه خیلی ..........😡😡                 هرچی بیشتر میگذره ✨😍♥️بیشتر بهم ثابت میشه💋تو قشنگ ترین اتفاق زندگیم بودی همسرم🔐🥺🧿

قد ۱۶۱ وزن ۵۳ 

دور کمرم ۶۷

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن