2777
2789

می‌دونم باید اولین قدم عزت نفس باشه ولی من آدم خیلی خجالتی ام حتا اینکه کاربرا تعریف میکردن از خاطرات مثبت ۱۸ اشون خجالت زده شدم

سری اولی که شوهرتون دید اندام خصوصیتونو خجالت نکشیدید؟ با خودتون فکر نکردید که شاید نپسنده شاید خوشش نیاد؟ آخه متاسفانه یکمم تیرس من خیلی میترسم ازین روز  یوقت خوشش نیاد چی🥲 همش به این چیزا فکر میکنم

دو کاربر تو ی اکانت❣️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه مثل خودتن کم کم عادی میسه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

نه هیکلم خوشگله ولی با ماهیتش مشکل داشتم و خجالت می‌کشیدم زیادددد اون فکر میکرد دارم ناز میکنم و عشوه است و ادا ولی راستی راستی خجالت می‌کشیدم همون بهتر ک فکر میکرد ناز و اداعه چونکه تو نامزدی و عقد نزاشتم پاس از گلیمش درازترشه😂لاس قوی میزدم باهاش ولی نمیزاشتم کاری کنه اذیتش میکردم😂😂😌😌

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
قرار نیست برای همه سفید باشه کهتوی اینستا هم خیلی فانتزی طور این چیزا رو به ما تلقین میکنن.

من اصلا تو اینستا ازین چیز میزا نمیبینم تو اکسپلورمم نمیاد 

ولی خیلی برام سواله اگه یوقت نپسندید چی

دو کاربر تو ی اکانت❣️
من اصلا تو اینستا ازین چیز میزا نمیبینم تو اکسپلورمم نمیاد ولی خیلی برام سواله اگه یوقت نپسندید چی

من اصلا تا حالا نشنیدم به خاطر رنگش نپسندیده باشه

حتی توی سایت هم چنین چیزی ندیدم

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

اگه نپسنده چی

میپسنده بابا 😐دبشم بخواد اصن ما دختر بهش نمی‌دیم😌

ببین من کلا پوست خیلی سفیدی دارم ولی آرنج دستم یکم تیره بود هیکلمم واقعا خوبه ولی باورت میشه بابا همون آرنجم ک تیره شده بود چقدر عصه خوردم الکی؟؟ واسه مجردیمه چرا چون از بچگی همیشه آرنجم زخم بود و لکش موند بعدم رو مخم رفته بود درمانش کردم الان سفیده اول اینکه کنار بیا باهاش همه پوستا خوشگلن بعد اگه رو مخته درمانش کن همین نزار اعتماد بنفست برا اینچیزا بیاد پایین الکی 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›