2777
2789
عنوان

بعد از رد کردن خاستگار خسیسم یه چشم خونه به چشم اشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 107 پست
هنوز اول راهی سعی کن بری تو اجتماع با کیس های بهتر

اول چی الان دهه ۸۰ ها متاهلن دوستام همه متاهل 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

آره بابامرد خسیس ، زن رو پیر میکنهخوب شد ردش کردی

دعا کن یکی بهتر سریع پیدا بشه وگرنه داغونم بلکه حالم بهتر بشه

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون چون زود ک فهمیدم تموم کردم وابسته نشیم و اسممون تو جامعه روی هم نباشه ولی دردم تنهاییه یکی دیگ ...

خودتو به کارهایی که علاقه داری و گردش و کافه مشغول کن شوهر که تنهایی آدم رو پر نمیکنه زندگی متاهلی هم بعد یه مدت تکراری و کسالت آور میشه 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
دوسال پیش همچین خواستگار خسیسی داشتمیادش میفتم میگم حتما چیز خورم کرده بودن که چند جلسه باهاش حرف ز ...

نه اینو فکر کنم خواهرش گفته بود شیدینی خامه ای خریده بود دو کیلو ولی اولین قرار نمیگفت کافه میگفت ابشار من گفتم کافه بهتره سردع قرارای بعدیم میگفت کی میری بیرون بیام ببینمت و ... 

کلا خسیس بود یکی از اعضای خانوادشم گفته بود خسیس و بدرد نخوره 

مگه شما ردش نکردی دیگه چرا گریه میکنی؟

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

اینقد ینی درمونده ی شوهری؟

خودمم بدم میاد ولی ایکاش تجربه نکنی احساس تنهاییو 

جدا یعنی هنوز غمگینی؟من ک این خاستگار بود حالا قطعی نبود اصلا اینقدر حالم خوب بود مهربون شاد و ...

اگر قسمتت می‌بود شک نکن ماله هم میشدید آره دقیقا حتی بدتر شدم خیلی افتضاح قبلاً بهونه ازدواج و تنهایی بود الان بهونه عشقو علاقه 

خسیسی خیییلی بده ،اینقدر که نمیتونی فکرشو کنی،

اره میددنم ردش کردم ولی مشکلم تنهاییه 

از چه نظر خسیس بود؟ شایدفعلاخواستگاربوده گفته زیاد خرج نکنم وقتی رفتین جلو بیشتر خرج میکرد. الکی لگد زدی بخت خودت. شایدم میخواست ببینه تو چی میگی

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

خودمم بدم میاد ولی ایکاش تجربه نکنی احساس تنهاییو

تجربه کردم

و یاد گرفتم تو تنهاییم شاد باشم

بعد مردی که میخواستم اومد

اما این فکر اشتباهو نکن با ازدواج صد درصد از تنهایی درمیای

فکر کنم دنبال هرچی بری ازت دور میشهیه مدت بیخیال ازدواج شو

دقیقا

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم