2777
2789
خوب بود بنظرم چرا با حرف یکنفر قید دیدنشو میزنی؟

جدی؟ کلشو دیدین؟

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه همچین سریال های تو مجازی زیادی بولد میشه

به معنای واقعی کلمه اوررتید! 

عین اینترستلار اون اوایل عین خدا میپرستیدنش وخیلی فیلم وسریال های دیگه... 

راستش خیلییی بدم میاد از فیلم وموسقی وسریال هایی که همه دیدن واینجوری معروف میشن... 

مثلا من پدر خوانده وتایتانیک، انیمه اتک تایتان وتلقین واسکوئید گیم 1،2 و....ندیدیم ورغبتی به دیدنشون ندارم  به خاطر همین بولد بودنشون تو فضای مجازی

یا کتاب های مثل مغازه ی خودکشی وکتابخانه ی نمیه شب یا بادام رو نخوندم...

ـــــ🤍ــــــ"

همیشه همچین سریال های تو مجازی زیادی بولد میشهبه معنای واقعی کلمه اوررتید! عین اینترستلار اون اوایل ...

من به بقیه کار ندارم،چیزیو میبینم اگه خوشم اومد ادامشم میبینم

ولی کتاب چون زیاد میخونم،همه اونا که گفتی رو خوندم. از فیلمایی که شمردی همین اسکویید گیم و دیدم

من به بقیه کار ندارم،چیزیو میبینم اگه خوشم اومد ادامشم میبینمولی کتاب چون زیاد میخونم،همه اونا که گف ...

👍من نمیگم بد ان.... متنها از چیزای عامه پسند فراری ام

موفق باشی ولی پیش کسی نگو اینترستلار رو ندیدی عجیب نگاهت میکنه😁 در این حد!!!

ـــــ🤍ــــــ"

👍من نمیگم بد ان.... متنها از چیزای عامه پسند فراری امموفق باشی ولی پیش کسی نگو اینترستلار رو ندیدی ...

شما ک گفتی عامه پسندارو نمیبینی😂پس چطور دیدش

پس عجیب نیس😂

شما ک گفتی عامه پسندارو نمیبینی😂پس چطور دیدشپس عجیب نیس😂

نه، اون موقع که من دیدم اونقدرعامه پسند نبود یه عده خاصی میدیدن مثلا اونایی از فیزیک و... سردر میاوردن وعلاقه داشتن میدیدن. من خیلی فیلم وسریال می بینم ولی هر فیلم وسریالی رو نمی بینم وضمن اینکه مثال زدم که میپرستیدنش خودمم دوسش داشتم ولی از اغراق خوشم نمیاد. یه مدت میگفتن فقط با دختری/پسری ازدواج کنین که اینترستلار دیده😐

تنها سریالی که خیلیا دیدن و خیلی دوسش داشتم فرندز بود این واقعا حقش بوداینقدر معروف بشه. 

ـــــ🤍ــــــ"