بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دروغغغغغغغغ 😐😐😐😐😐😐😐😐😐واااایاینو دیگه فکرشو نمیکردم واقعااااوای خدا هی بیشتر متنفر میشم از ا ...
نه دروغ نیست دوستم که از فرهنگیان اومده بود گفت. تازه ماها رو برهنه کردن تو یک اتاق فقط لباس زیر داشتیم که چک کنن بدن ما تتو یا پیرسینگ نداشته باشه. اینها کاملا واقعیه. البته 4 سال قبل الان نمیدونم ولی فکر نکنم تغییر کرده باشه حتی سخت تر و بدترم شده
زیر 200 فکر میکنم دانشگاه تهران روزانه. خب تهران دانشگاه زیاده علامه، شهید بهشتی، الزهرا و... رتبه احتمالا تا 500 تا 600 بشه چون تعداد دانشگاه هم زیاده تهران.
راستش اون دانشگاه تهران اصلی هستا...عاشق اونم🥲🥲🥲میمیرم براش...حتی معماریش...اسمش...فضاش...دارم تل ...
اگه همون اصل تهران میخای تا رتبه 150 فکر کنم نهایتشه برای حقوق روزانه. شهید بهشتی هم دانشگاه خوبیه من اونجا درس خوندم. خوش اب و هواست. تو منطقه بالای تهران هم هست محیطش خوبه.
وای پس درستون خیلی خوب بوده حتما...میشه چندتا توصیه کوچولو بهم بکنی؟🥹
توصیه ام بهت اینه یک هدف برای خودت تعیین کنی همون رو دنبال کنی به هیچ وجه از این شاخه به اون شاخه نپر. هرچیو دنبالشو بگیری میتونی به جایی برسونیش از سرزنش های دیگران هم فقط رد شو. هدفت رو دنبال کن حتما. بعدشم حتی اگر به رشته دلخواهت نرسیدی بازم ناامید نشو، انسان فقط با یک استعداد زاده نمیشه استعدادهای زیادی داری حتما تو چندتاش همزمان رشد کن. ادم تک بعدی نباش. سعی کن یک زبان خارجی یاد بگیری خیلی یه وسعت افکارت اضافه میشه یک ساز موسیقی رو حتما یاد بگیر. و همیشه در زندگی انعطاف پذیر باش به کم قانع نباش. درسهات رو با برنامه ریزی بخون و همیشه بگو من جزو اون صد نفر اولم. خودت رو اونجا ببین نه اینکه بگی میخونم تا حالا ببینم چه شود یا نه من از این شانسها ندارم. اصلا به این چیزها حتی فکر نکن. 😍🌹
خیلییقشنگ بود🥹با سرزنشای خودم چکار کنم؟خیلی احساس ناکافی بودن دارم
این کاملا اشتباهه شما قرار نیست خودتو با هیچکسی مقایسه کنی هر فرد در دنیا منحصر به فرده، حتی زندگیش و تلاشش فقط تلاش کن بهترین ورژن خودت باشی. نه کسی دیگه