2777
2789
عنوان

بیاید شوهرم ميگه

424 بازدید | 19 پست

من اوروز تایپیک زدم گفتم مادر شوهرم چ رفتار بدی کرد از خونشون زدم بیرون فقط به خاطر اینکه یه شب رفتم خونشون تا ساعت 10 خواب بودم حالا امشب شوهرم ميگه بیا میگم من نمیام بد گفتم؟ گفتم نظر منم مهم باشه برات ميگه ازی خبرا نی من چون سنم کمه میخاد بتازونه فقط هر چی اون ميگه میگم چشم همش باید حرف اون باشه چیکار کنم شما بودین چیکار میکردین 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نفهمیدم چی گفتی

بابا میگم اون روز من رفتم خونه ی مادر شوهرم اینا شب خوابیدم خب

بعد صبح مادر شوهرم کلی تعنه زد ک زندگی شما بدرد نمیخوره همش خوابید همش ایطور اوطور ناراحت شدم اومدم خونمون حالا امشب شوهرم ميگه بیا میگم نمیام به خاطر حرکت اون روز مادرت ميگه هر چی میگم باید بگی چشم میگم دلم نمیخاد برم چیکار کنم منه خدازده شما بودین چی میگفتین من چیکار کنم همش طبق رفتار اون عمل نکنم خسته شدم همش حرف اون 

بابا میگم اون روز من رفتم خونه ی مادر شوهرم اینا شب خوابیدم خببعد صبح مادر شوهرم کلی تعنه زد ک زندگی ...

عزیزم دیگه شب خونه اونا نخواب به شوهرت هم بگو میام ولی شب نمیمونم بعد الان تو لج کنی اون بدتر میشه به نطرم بدونه دعوا کارهات پیش ببر

عزیزم دیگه شب خونه اونا نخواب به شوهرت هم بگو میام ولی شب نمیمونم بعد الان تو لج کنی اون بدتر میشه ب ...

خب من آروم میگم اون هی دعوا داره کاری میکنه الکی بحث کنیم حالا ميگه ای حرفا نی رفتیم سر خونه زندگی مامانوم اینا هر روز میخان بیان خونمون گفتم بیان به من ربطی نداره 

بابا میگم اون روز من رفتم خونه ی مادر شوهرم اینا شب خوابیدم خببعد صبح مادر شوهرم کلی تعنه زد ک زندگی ...

حرفیو که زدی پاش واستا اگه بری از این به بعد هرچی گفت باید بگی چشم   توسری خور نباش دختر سیاست یاد بگیر 

به شوهرت بگو خودش بیاد خونتون پیش تو 

منم نمیزارم دیگ هر چی حرف اون بود بسته

خوب میکنی ،شوهرتم هرچی گفت بگو مگه شخصیتم رو از سر راه آوردم که بزنن خوردش کنن به روی خودمم نیارم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!