2777
2789

🥺🥺😓😞😖

چقدر برای   شخصیت بی مادر کارتون ها  غصه می‌خوردیم. 🤧

هیچ جنایتکاری به اندازه ی پخش کنندگان‌ این کارتون ها  و سریال ها نمی‌تونه به کودکان یک دوره ؛ آسیب بزنه 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

واقعا ما بزرگ تر عاقل نداشتیم که این فیلی که قرار پخش بشه قراره بچه افسرده بشه. هنوز درد بغض اون موقع ها یادمه. من عاشق هایدی بودم دوستش فلج بود چقدر گریه کردم. واقعا یک دشمن می‌تونه همچین کاری با ما انجام بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا چه آسیبی خوردیم؟ یکی یه چی میگه بقیه هم همونو تکرار میکنن.

نود درصدشون رئال بود و دنیای واقعی رو نشونمون داد. راه و رسم زندگی، مبارزه با سختیا، حل مسئله...

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
واقعا ما بزرگ تر عاقل نداشتیم که این فیلی که قرار پخش بشه قراره بچه افسرده بشه. هنوز درد بغض اون موق ...

اونا هم قربانی بودن فکر کن سریال اوشین  و آیینه تنها سرگرمیشون بوده

مثلا چه آسیبی خوردیم؟ یکی یه چی میگه بقیه هم همونو تکرار میکنن.نود درصدشون رئال بود و دنیای واقعی رو ...

همشون بدبخت و بی مادر بودن ‌ .اون دوران  دوران جنگ و کمبود بود  با نمایش این کارتون ها به نوعی میخواستن بچه ها مثلا قدر داشتن حداقل های خودشون را بدونن 

بچه باید شاد باشه یعنی اگر کارتون شاد پخش می‌شد خود ساخته و مفید نمی شدیم ?