2777
2789

خیلی دلم گرفته از زندگی باورم نمیشد و نمیشه ک یک روزی با وجود همسر اینقدر کمبود محبت و نیاز ب توجه پیدا کنم لعنت بر دل سیاه شیطون فکر خیانت زده ب سرم😓

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا خدا به دل شکسته ام نگاه نمیکنه حال دلم بده ای خدا..😔

صبور باش امیدواریم بهترینا واست رقم بخوره 

هرچیزی ی زمانی داره 

گاهی تو ی دوره از زندگی ما باید امتحان بشیم 

باید میزان صبوریمونو بسنجیم 

هوخت ، هورشت ، هومت

ایی نننه چقد ذوق کردم به حق دل مهربونت ب هرچی میخوای برسی لیاقتت خیلی بالاتر از ایناس🫂می‌دونی اسی ب ...

خاصیت محبته و دله مهربون
بخدا منم همینم نسبت به تو انگار تازه ای ولی خیلی قدیمی تر
خیلی عزیزی توعم برام خیلی زیاد مهم نیس که ی بارم ندیدمت قلبتو دیدمو خیلی با ارزش تره این:)
🤍🤍🤍😙

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

چرا خدا به دل شکسته ام نگاه نمیکنه حال دلم بده ای خدا..😔

نگات میکنه
ی روزی توعم اون نگاهو میبینی
میدونی میگن نوری که از ستاره ها میبینیم ماله خیلی وقته پیشه و خیلی وقته پیش اون نور بوجود اومده
و ما تازه میبینیمش
خدا و نگاهو دست دراز کردنش سمتمونم همین شکلیه
مطمعن باش حواسش بهت هست و ازت میخواد صبر کنی
خودشم بهت قدرتشو داده و میده
بهش تکیه کن:)

خاصیت محبته و دله مهربون بخدا منم همینم نسبت به تو انگار تازه ای ولی خیلی قدیمی ترخیلی عزیزی توعم بر ...

🤍🫂لطف داریااا زیبارو

دقیقا عین دل مهربون خودت

🫀🌷🤍

هوخت ، هورشت ، هومت

صبور باش امیدواریم بهترینا واست رقم بخوره هرچیزی ی زمانی داره گاهی تو ی دوره از زندگی ما باید امتحان ...

دیگه چقدر 

باور کن دارم جون دادنمو به چشم خودم میبینم😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
نگات میکنهی روزی توعم اون نگاهو میبینیمیدونی میگن نوری که از ستاره ها میبینیم ماله خیلی وقته پیشه و ...

امیدم فقط به خودشه و گرنه خیلی وقته تو باتلاق فرو رفتم

دیگه چقدر باور کن دارم جون دادنمو به چشم خودم میبینم😔

تا اون نخواد جونی از بین نمیره عزیزم
واسه همینه که میگم قوی ای
اگه نمیتونستی دووم بیاری این بارو رو شونت نمیزاشت بدون که اون خبر داره چقد قوی ای
و ی روز برمیگردی به امروز نگا میکنیو میگی یکی تو نی نی سایت راست میگفتا دمم گرم چقد قوی بودم که از پسه همچین چیزایی براومدم
اونروز افتخار میکنی به خودت و حسه غرور میکنی !

عزیزم صبور باش

دیگه نمیتونم تحمل کنم باور کن غم تمام وجودمو گرفته نمیتونم ازش خلاص بشم فقط دارم دست و پا میزنم 

تروخدا وام دعا کن نجاتم بده😔

تا اون نخواد جونی از بین نمیره عزیزمواسه همینه که میگم قوی ایاگه نمیتونستی دووم بیاری این بارو رو شو ...

هیچ وقت توزندگیم اینقدر غمگین و ناراحت نبودم نمیتونم خودمو از این حال بد نجات بدم تروخدا برام دعا کن 😔

هیچ وقت توزندگیم اینقدر غمگین و ناراحت نبودم نمیتونم خودمو از این حال بد نجات بدم تروخدا برام دعا کن ...

دعا میکنم خدا زودتر مرهم بزاره رو دلت.
آمین!

دعا میکنم خدا زودتر مرهم بزاره رو دلت.آمین!

ممنونم عزیزم الهی صد برابر دعای خیرت به زندگیت برگرده