2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من خیلی بی کسم تنها امیدم همین بچس😭😭😭قلبم تیکه تیکه شده

عزیزم یه قربونی خروس کن حتما حتما جواب میگیری من بارها این نذرو میکنم یه خروس خونریزی میکنم میدم به کسی که نداره

استرس واست سمه بگو خدایا سپردم به خودت هرکاری که مسیرش راحت تره همون کارو انجام بده واسم

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

الهی که جفتتون صحیح و سالم برمی‌گردید خونه میای تاپیک میزنی خبرمون میکنی خوشحال بشیم عزیزم فداتشم

مرسی عزیزم 

خدا به دادم برسه😭

مامانم حالش بد شده از استرس 

وای نمیدونم غصه بچه بیگناهو بخورم

غصه آوارگی و مریضی خانوادمو بخورم

برای بچه بیگناهم دعا کن توروخداداره تکون میخوره خبر نداره در خطره دعا کن کیسه آبم ترمیم بشه جیگرم کب ...

عزیزدلم نگران نباش حتما ترمیم میشه و جفتتون صحیح و سالم میاید خونه خدا خییییلی بزرگه🤍🤍

باور کن خیلی از مامانا هم مثل شما با شرایط سخت این دوران رو گذروندن. خوشگلم شما نه اولیشی نه آخریش. خدا قبل شماهم بوده بعد به خیر گذشتن شرایط شماهم هست. از ته قلبم براتون دعا میکنم. 

خدادبزرگه عزیزم ان شاالله خودش حفظش میکنه..من خودم دلشکسته ام برات آیت الکرسی میخونم اتچن شاالله همه ...

عزیزم بچه بیگناه و سالمم داره تکون میخوره خبر نداره چی میگذره

برای زنده موندن تنها امیدم دعا کن

عزیزم برات حمد و آیه الکرسی خوندم

از ته دلم دعات کردم

انشاالله خدا ب حرمت صاحب الزمان بچتو بهت ببخشه

معجزه از دستای خدا دور نیست

اصلا نگران نباش

متوسل شو ب اهل بیت

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
بابا آروم باش خدا بزرگه،این همه استرس واسه بچت بده،من توبارداری آمینوسنتز شدم کیسه آبمو سوراخ کردن خ ...

جدی میگی 

چجور ترمیم شد؟

فشارم رفته بالا پرستارا دعوام میکنن الان ریز ریز فقط اشک میریزم جیگرم خونه توروخدا برا بچه بی گناهم دعا کن