2777
2789

گفتم چی گفت پاستیل منم خندیدم عادی دیگه جوابش ندادم

خودش ی قرون حساب نمیکنه وضعشون ضعیفه

یا مثلا میریم پیتزایی یدفعه پولش نمیرسه نوشابه یدفعه میگه تو بخر سر همچی همینجوریه ینی چی خب بر چی باید من حساب کنم چجور برخورد کنم از این ب بعد فقط کافیه تو دستم یا جیبم پول ببینه!

خدا به داد شوهرش برسه با توقعات

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر. خودش نمیگفت اره ادم حساب میکرد ولی اینک پروعه رومخه 

دفه بعد خاستین جایی برین بگو عزیزم من درحد غدای خودم یا چیزای میخام بخرم پول دارم اگر فکرمیکنی پگلت کم میاد بریم جای دیگ چیز دیگ بخوریم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه بار از جلو یه مغازه ( شیرینی فروشی مثلا) رد شدی بگو برات بخره

اگه نخرید و گفت پول ندارم دفعه های بعدی به رو بیار و کات کن

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

از آدم های لوس و پررو هیچ خوشم نمیاد 

خودت شعور داری گاهی  میبینی طرف دست تنگ هست 

مهمانش می‌کنی در کافه یا هر جایی 

می‌بریش میاریش 

اینکه بعضی ها لوس میشند و سواستفاده میکنند خیلی زننده هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

وقتی پول نداری غلط می‌کنی هوس می‌کنی..نداری مرگ و بخور..چ‌ پروعه..والا الان انقد پاستیل و مارش مالو اینا گرون شده برای خودمون زورمون میاد بگیریم اونکه باشه رفیقامون

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤