من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم کلی کرم و دارو استفاده کردم کلی دکتر پوست رفتم کلی از دمنوش اینا مالیدم هیچ درمان نکردن جز دکتر زنان و زایمان کیست ریز داشتم درمانش کردم الان پوستم خیلی صافه خیلی از تجربم میگم برو پیش دکتر زنان و زایمان
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
نمیخوام واسش تبلیغ کنم ولی خدایی جواب بگیری باید شیرینی بدی چون من یه کسیم که ده سال جوشای چرکی زده یک عالمه جای جوشای عمیق و لک و یه پوستی که واقعا طراوت و جونیشو از دست داده بود و واقعا برام معجزه کرد بهت میگم ولی خدایی باید شیرینی بدی وقتی جواب گرفتی