2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر شوهرم گفت دکتر نگفت جنسیت بچه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی بعدی رو یه پسر آی وی اف کنچون به صورت طبیعی اقدام کنی ممکنه بعدی هم دختر بشه بگو پسر دوست داری پ ...

ای وی اف گفتنش راحت کلی دارو هورمونی به بدن سالم وارد کردن عوارض وحشتناکش  ازاون طرف جنین بمونه یا نه احتمالش ۳۰ درصد هزینه ها به کنار

دخترم منم همینه باور میکنی من حسودی میکنم بهش شوهرم ب دخترم میگه بیا فقط بوت کنم ب شوهرم گفتم یکیم د ...

واییی😂😂😍خدانگهشون داره ولیی این حقیقته دختر هووی مادرشه 

مثلا خودمممم انقدز خودمو لوس میکردم برای بابام البته هنوزم خودمو براش لوس میکنم😂😂خدا ب مادرایی ک دختر دارن صبر بده

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
اسی بعدی رو یه پسر آی وی اف کنچون به صورت طبیعی اقدام کنی ممکنه بعدی هم دختر بشه بگو پسر دوست داری پ ...

بحث پولش نیست گفت ب ای وی اف حس خویی ندارم انگار ب زور از خدا میخام بزار خودش خاست میده 

بحث پولش نیست گفت ب ای وی اف حس خویی ندارم انگار ب زور از خدا میخام بزار خودش خاست میده

اوهوم ولی به نظرم تفکرش اشتباهه اگه اینجوری باشه اونایی که بچه دار نمیشن نباید آی وی اف کنن چون به زور از خدا بچه میخوان 

اوهوم ولی به نظرم تفکرش اشتباهه اگه اینجوری باشه اونایی که بچه دار نمیشن نباید آی وی اف کنن چون به ز ...

نه اونا بحثشون جداست ببین ی درمانه اون ولی ای وی اف برا تعیین جنسیت فرق داره انگار ب خدا میگی خودم برا خودم تعیین میکنم دختر میخام یاپسر البته نظر ماست ممکنه اشتباهم باشه