2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر شوهرم گفت دکتر نگفت جنسیت بچه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 110 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رژیم پسر زایی میگرفتی من بهشون حق میدم بعضیا خب دوس دارن مثلا شوهر خودم دلش قنج میرفت برا دختر تا فه ...

تنها ترس من برای بچه دار شدن اینکه دختر باشع و جای منو بگیره😂😂

آخه تو خانواده و فامیل من تنها دختر هستم همیشه توجه ها ب من هست شوهرمم توجهش ب منع اگه دختر باشع میدونم شوهرم و خانوادم و فامیل و همرو میدزده و من از حسودی میترکم😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
رژیم پسر زایی میگرفتی من بهشون حق میدم بعضیا خب دوس دارن مثلا شوهر خودم دلش قنج میرفت برا دختر تا فه ...

من نظرم اینه تاخدا نخواد نمیشه حالا با رژیم با ای وی اف و... من یکسال تمام رژیم سخت گرفتم رسیدم به اقدام دوتا کیست شکلاتی اومد وسط از اون طرف پولیپ حنجره گرفتم درنهایت گفتم من راضی ام به رضای تو حتما مصلحتی بوده که خودت ندادی نمیدی 

تنها ترس من برای بچه دار شدن اینکه دختر باشع و جای منو بگیره😂😂آخه تو خانواده و فامیل من تنها دختر ...

دخترم منم همینه باور میکنی من حسودی میکنم بهش شوهرم ب دخترم میگه بیا فقط بوت کنم ب شوهرم گفتم یکیم دیگم میاد دیگه من اصلا جایی ندارم تو این خونه