2777
2789

بایرد صفر ک هیچی نیس مهم نیس، بایرد ۱و ۲ هم احتمال ۹۸ درصد اوکیه

اگه بایرد ۳ باشه بستگی ب ماموگرافی داره ک چطور باشه چی بیینه سونو تشخیص قطعی نداده، ولی بایرد ۴ و ۵  سرطانه

بایرد صفر ک هیچی نیس مهم نیس، بایرد ۱و ۲ هم احتمال ۹۸ درصد اوکیهاگه بایرد ۳ باشه بستگی ب ماموگرافی د ...

اها ممکنه به هاطر اینکه تشخیص نداده نوشته 0؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بایرد صفر ک هیچی نیس مهم نیس، بایرد ۱و ۲ هم احتمال ۹۸ درصد اوکیهاگه بایرد ۳ باشه بستگی ب ماموگرافی د ...

عزیزم چطوری عکسو برات بفرستم خیلی استرس دارم یه نشونی بده عکسو بفرستم اینجا هرچی میزنم نمیاد

کل سونو رو خط ب خط و پایینشو چک کن اگه بایرد ۴ و ۵ نمیبینی نگرانی نداشته باش، بایرد ۳ هم اکثرا خوب د ...

ینی باید منتظر باشم شاید تو ماموگرافی نوشت بایرد رو؟

عکس خیلی تاره ولی دیدمش صفرونترس چیز خاصی نداره وگرنه تو توضیحاتش مینوشت ماموگرافی ولی برا همه خانما ...

اون هتروژن گرید cچی میگه ک بالا نوشته اول سونو