2777
2789
عنوان

برخورد ناشایست تو لباس فروشی

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 33 پست

چقدر حساسی

روزی صد بار از این اتفاق های اینجوری میوفته بخوای هر باربهش فکر کنی که اذیت میشی

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن 

ملت براشون اعصاب نمونده 

اتفاق مشابه برا منم افتاد چند روز پیش 

برگشت یه جوری نگام کرد که انگار من اونو زدم

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

یادمه یمسافرت رفته بودم ی جا خم شده بودم کفشامو میبستم ی کیف گنده خورد تو کلم سرمو بالا اوردم دیدم همکلاسی قدیمیمه حتی معذرت خواهیم نکرد راشو گرف رفت تازه زن دکتر هم شده ولی هنوز شعور نداره بدبختی بعد سالها ک ازدواج کردیم هردو شوهرامون فامیلن

من به بار همینجوری یکی اومد به مامانم اینجوری کرد بعد منم رفتم همون بدترشو انجام دادم  چون عذرخواهی نکرد وقتی محکم تنه زدم باتعحب نگام کرد😆

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
چقدر حساسیروزی صد بار از این اتفاق های اینجوری میوفته بخوای هر باربهش فکر کنی که اذیت میشی

اره ولی چن بار شده این برخورد ها باهام شده من مامانم خیلی مهربونه اصلاااا توقع این رفتارا ندارم

دمت گرررم🤣🤣🤣

والا بعدشم پشت چش نازک کردم و رفتم حالا من ریزه میره اون قدبلند😆

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ایول😂

😁فدات