2777
2789
عنوان

دوستم با شوهر و بچش رفتن روسیه

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 67 پست
این عکسی که شما گذاشتی زده ۱۹ م ارمنستان هم همین قیمته خوب

قسمت دلارش رو ندیدی؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا کشور های خیلی زیادی رو رفتینکجارو پیشنهاد میکنید برای عید و تابستون ؟

در حال حاضر همین ایران خودمون 

عید همه جا سرده

تابستون یا فصل بارون جاهای استوایی هست یا بسیار گرونه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

مرسی گل دقیقا لحظه آخرش گرونهولی سرمای روسیه یه حرف دیگه استمن هم تابستون رفته ام هم زمستونتابستونش ...

من یه بار دوازده سال پیش رفتم برادرم اونجا دانشجو بود یه ماه پیشش موندم سرما جوری تو تنم نفوذ کرد که هنوز تو استخونامه. فکر کنم گفتن یکی از سختترین زمستوناشونم بوده. خوش گذشت و اگه شرایط مالی اجازه بده دوست دارم بازم برم ولی پولم بدن دیگه زمستون نمیرم. کلا سیستم بدنمو تغییر داد  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من طاقت سرما ندارم، بگو زیباترین جای جهان ولی نمیتونم تو سرما برم....روان به هم میریزه از سرما😅

دوستم قبلش رفته گرم ترین ترین لباسای خارجی را سفارش داده

که همونم کلی پولشون شده حتما

اونجا هم گفت زیاد خرید کردم لباس گرم

من یه بار دوازده سال پیش رفتم برادرم اونجا دانشجو بود یه ماه پیشش موندم سرما جوری تو تنم نفوذ کرد که ...

قششششنگ درک میکنم 

من سرمایی که ادم رو فلج میکنه اونجا تجربه کردم

یعنی یهو میبینی توان نداری بدون اینکه لزوما سرما رو حس کرده باشی

منم دلم میخواد با همسرم برم

ولی مهر روسیه خیلی خیلی ماجرا داره

خب پس اینجور جاها رو چه فصلی میشه رفت؟

استوایی ها از آخر سپتامبر تا آخر می 

دوستم قبلش رفته گرم ترین ترین لباسای خارجی را سفارش دادهکه همونم کلی پولشون شده حتمااونجا هم گفت زیا ...

بازم قسمتهایی از صورت بیرونه

من سرمارو حتی با تخم چشمام حس میکنم... اینقدر اذیت میشم

بعدم ادم میره راه بره راحت بگرده هوا بخوره نه تا خرخره بره تو لباس😅

من یکسال ابان پاریس بودم یادم نیست چند درجه بود ولی برف هم اصلا نبود خیلییییی سرد بود یعنی هنوز اون لحظاتی که استخونام از داخل میسوخت یادمه🥺

چجوریه؟ خوبه؟

زیبایی مسکو رو کمتر شهری داره

یه قبرستون داره که کم از پرلاشز نیست

من خیلی دوست دارم سن پطرزبورگ هم با همسرم برم 

معماری عجیب زیبایی داره

انگار توی یه دوره دیگه تاریخه