من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام عزیزم خوبی؟ آره ولی خیلی از هتلام به مناسبت سال نو تخفیف میذارن یا جاهای دیدنی به منظور جذب توریست رایگان میشن. البته کسی که الان میره شهریور همه چی رو رزرو کرده وگرنه لحظه آخری نه هتل خوب گیر میاد نه قیمت مناسب.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
سلام عزیزم خوبی؟ آره ولی خیلی از هتلام به مناسبت سال نو تخفیف میذارن یا جاهای دیدنی به منظور جذب تور ...
مرسی گل
دقیقا لحظه آخرش گرونه
ولی سرمای روسیه یه حرف دیگه است
من هم تابستون رفته ام هم زمستون
تابستونش که زمستونه!!!
ولی توی زمستون ادم تازه معنی ادبیات روسیه و سرمای استخوان سوز رو متوجه میشه
یعنی یه جوری سرده که آدم با ارتش ناپلئون همدردی میکنه
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
خب اگه ۴۲ زد و ۷۰ تموم شد بنظرم خوب بودچون همینم که زده ۱۳۰ ادمیکه میهاد بره باید ۲۵۰ درنظر داشته با ...
اون موقع که اب معدنی ۳۰۰ میل توی ایران ۲۵۰ تومن بود
روسیه مسکو ۱۰ هزار تومن بود
خودت ببین اختلاف هزینه چقدره
و دلار هم زیر ۵ تومن بود