مثلا خوبیم باهم چند دقیقه بعد فاز ناراحتی داره و ناراحته
نمیدونم چشه؟؟
عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی از تو نشنوم...
نشانه ناپایداری رفتار مهمترین علامت مصرف مواد محرکه
نه عزیزم
حداقلش چند دقیقه بعد نیست
مهم ترینش اینه فرد روی خودش کنترل نداره وگرنه این علائمی که ایشون گفتن بیشتر به بعد روحی ربط داره
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی از تو نشنوم...
مودیه. شوهر منم یه روز شنگول میشه یه روز به زور حرف میزنه یا از آدم طلبکاره. در هر دو حالتش سعی میکن ...
وای چقدر بده این اخلاق
ولی یه دوره فشار سختی هر دو تحمل کردیم نمیدونم از اونهه