2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم خیلی خودم و کنترل میکنم ک درگیر نشم اما ب نظر من ۹۰ درصد به مادرشوهر و پدرشوهر بستگی داره که بین ...

آفرین الان پدرشوهرم مطمئنا باعث درگیری های آینده منو جاریم میشه چون پسر دیگشو زیاد دوست داره وانگار شوهر من بچش نیس

اگه مجبور باشی رفت و آمد کنی و بی محلی پدرشوهر و ببینی چی؟ یعنی کاری میکنن ک تا ۱ هفته فکر آدم و درگ ...

دیدم اخه تاپیکای اولمو بخون بعد یه مدت دیگه بی اهمیت میشه برات 

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

منم خیلی خودم و کنترل میکنم ک درگیر نشم اما ب نظر من ۹۰ درصد به مادرشوهر و پدرشوهر بستگی داره که بین ...

احسنت.. واقعا همینه.. منم کلا کاری ندارم.. ولی نمیذارن... اینقدر از اونا تعریف میکنن ادم حرصش درمیاد ولی کلا بی خیالم

اگه مجبور باشی رفت و آمد کنی و بی محلی پدرشوهر و ببینی چی؟ یعنی کاری میکنن ک تا ۱ هفته فکر آدم و درگ ...

من الان پیش همیم ومادر شوهرم پیشمم حتی بلاکم کرده ولی من سلام میکنم دنیا چه ارزشی داره که باکینه طی بشه فردا بچه هاتون بزرگ میشه پرازکینه میشه. 

آفرین الان پدرشوهرم مطمئنا باعث درگیری های آینده منو جاریم میشه چون پسر دیگشو زیاد دوست داره وانگار ...

وای انگار خود منی

دارو ندارشون دادن به برادرشوهرم مو چون دستمون تو جیب خودمونه و دست دراز نکردیم برای پول با بی محلی و کارای دیگه فرق میزارن و حرص میدن

وای انگار خود منیدارو ندارشون دادن به برادرشوهرم مو چون دستمون تو جیب خودمونه و دست دراز نکردیم برای ...

آره ماهم همینطور ولی با اینک چیزی نمیخایم ازشون ولی هر روز ی حرف برامون درمیاره 

احسنت.. واقعا همینه.. منم کلا کاری ندارم.. ولی نمیذارن... اینقدر از اونا تعریف میکنن ادم حرصش درمیاد ...

من یه مدت به مرحله بیخیالی رسیده بودم اما جدیدا یه اتفاقی افتاد ک واقعا هم من هم همسرم کفری شدیم از کارشون