2777
2789

من که جای اونا نیستم ولی ناراحت میشم همچین 

چیزایی میبینم بعد از چند سال که همش نذر و نیاز کردن از خدا و ائمه و تقریبا مذهبی بودن 

حالا که جواب نگرفتن و بچه دار نشدن کلا میگن دیگه به هیچی اعتقاد نداریم نمازو روزه که هیچی نه کربلا میریم نه مشهد میریم دیگه از هیچکس هیچی نمیخوایم 

براشون دعا کنید من واقعا اعتقاد دارم به خدا و فکر میکنم حتما حکمتی توش هست🥺🥺🥲

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایشالا مشکلشون درست بشه ولی از کسایی که به خواستشون نمیرسن همش میخوان همه چیز و زیر سوال ببرن و از دنیا طلبکارن واقعا بدم میاد

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

آیت الله بهجت میگه واسه اولاد دار شدن ذکر استغفار زیاد بگن

هیییییی چی بگم 

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

واقعا ادم در حکمت خدا متعجب میمونه به خیلیا ک نمیخوان بچه میده و میرن سقط میکنن 

به اونایی که دلشون میخواد صاحب فرزند بشن نمیده و دق میارشون  

چیزیم بگیم میگن حتما صلاح نیست 

🌷✨️
هیییییی چی بگم

سلام چند ساله ازدواج کردن؟ 

منم الان خیلی اعتقاداتم کم شده سال‌های زیادی برا یه زندگی معمولی تلاش کردم ولی نشد چند بار افسردگی شدید گرفتم . عصبی هستم نمازام یکی درمیون میخونم. دیگه هیچ وقت هم زیارت نمیرم حوصله ندارم اصلا

سلام چند ساله ازدواج کردن؟ منم الان خیلی اعتقاداتم کم شده سال‌های زیادی برا یه زندگی معمولی تلاش کرد ...

۱۵ساله 

ولی کارشون واقعا اشتباهه من یه مشکل خیلی خیلی بزرگ دارم تو زندگیم و واقعا هم افسردگی گرفتم ولی اعتقاداتم کم نشده حتی باعث شده به خدا بیشتر نزدیک بشم ، ادم نباید خدارو فقط بخاطر حل شدن مشکلاتش بخواد چون این دنیا بنظرم ارزش نداره

هیییییی چی بگم

کدوم شهرن؟

اتفاقا اینها اعتقاد به خدا دارن یک جورایی با خدا قهرکردن که ته همونم بازامیددارن شاید اینجوری جواب بگیرن

خواهرمن شانزده سال برای بارداری اقدام کرد توایل سقط لعد ناباروری 

بعدا فهمیدیم چسبندگی رحم پیدا کرده بود به خاطر کورتاژ و.....

بعد هم دکترشون خانم نزهت موسوی فر مشهد گفته بود برین مغزتونو اروم کنید

شوهرش کفت دیکه خرج دکتر نمیدم و بریم سفر و.....

اونقدری نشد بدون دکتر و.....خواخرم باردارشد الان دوتا بچه داره

عقونتش درمان شد استرسشم خوابید بچه دارشد 

بهشون بگین شاید به خاطر استرسه که بچه دارنمیشن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶