2777
2789
عنوان

علت طلاق من

850 بازدید | 56 پست

17 سال ازم بزرگتره چون قبلا یه نامزدی ناموفق داشتم و آقا ظاهرا مجرد بودن قبول کردم... 

اصلا بهم اهمیت نمیده قهر بودنم مریض بودنم براش مهم نیس حتی موقع بارداری و زایمانم... 

معتاد به شیشه و هروئین هست شبا من میرفتم میخوابیدم اون آنقدر منتظر میموند تا من بخوابم اون بره دسشویی بکشه بعد تو پذیرایی خوابش می‌برد... 

سابقه زندان داره شماره زن از گوشیش درآوردم گردن نگرف گوشی دسشویی میبره... 

پول نمیده همیشه کارت خالی میده دستم مثلا200 تومن تو کارته... 

تو کارت خودشم بیشتر از یه تومن نیس فکر میکنم هر چی کار میکنه میزنه به خانوادش چون همیشه کارت اونا دستشه و الکی میگه پول ندارم از اونا قرض کردم... 

هیچی طلا ندارم جز انگشتر نامزدی... 

گوشیمو شکسته بود از شهریور ماه تا آبان ماه نخرید برام... 

دروغگو به شدت بد دهن... 

تو دعوا بهم گفت تقصیر مامانه که نذاشتن اون دختری رو که میخوام بگیرم 😢 حتی جعبه کادوشو من باردار بودم انداخت دور 😭 یعنی تا اونموقع نگه داشته بود... 

دلایلم کافیه برا طلاق؟ 

بیش از کافیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیادم هست دلایل 

اما عزیز من 

شرایطت بسیار بسیار سخته 

چون ازدواج دومت هست 

مامان من روانشناسی خونده

حتی بدتریییییین زندگی هارو میگه بمونید  عجیب پشیمونی دارع طلاق

هرچند یبار تجربش کردی و میفهمی چی میگم

‌‌‌

دلیلی برای موندنت نمیبینم.فقط برام عجیبه چرا تو انتخاب دومت اینقد اشتباه کردی!

نمیدونستم که معتاده خیلی خوب اومد جلو بهم میگفت کاری میکنم اگه اولین نفر خوشبخت فامیل نباشی دومین نفر باشی😢