2777
2789

کلشو تو عنوان گفتم دیگه 😁

بچه ها اگه خودتون یا اطرافیانتون تجربه ای در این زمینه داشتید ممنون میشم کمکم کنید و بگید کدوم کشور و از چه طریقی باید اقدام کرد 🙏💚

یا اگه شرکت معتبری می شناسید که کارهای باز کردن حساب بانکیتون رو انجام دادن لطفاً معرفیشون کنید 🙏💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کشور با کشور فرق داره سوالتو دقیق بپرس

سلام عزیزم فقط چون بانکهای ایران تحریمه میخوام تو یه کشور دیگه هم حساب باز کنم ولی قصد اقامت ندارم حالا هر کشوری که شد اونش مهم نیست

سلام عزیزم فقط چون بانکهای ایران تحریمه میخوام تو یه کشور دیگه هم حساب باز کنم ولی قصد اقامت ندارم ح ...

نمیتونی

باید تو اون کشور باشی پاس و ویزاتو چک میکنن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بستگی به ویزات داره

اصلاً هیچی بارم نیست آقا قضیه اینه که میخوام تو یوتیوب فعالیت کنم ولی حتی اگه به شرایط یوتیوب برسم امکان نقد کردن پول به خاطر تحریم ها نیست و شرکتها هم برای نقد کردن درصد خیلی زیادی میگیرن و از طرفی نمیشه کامل بهشون اعتماد کرد واسه همین زده به سرم که توی یه کشور دیگه حساب بانکی داشته باشم و کم کم کارهاشو شروع کنم اما هیچ اطلاعاتی ندارم که کدوم کشور بهتره یا اصلاً همچین چیزی ممکن هست یا نه به خاطر همین این تاپیکو زدم اگه شما میدونید روندش چطوره خیلی خیلی ممنونتون میشم کمکم کنید

اصلاً هیچی بارم نیست آقا قضیه اینه که میخوام تو یوتیوب فعالیت کنم ولی حتی اگه به شرایط یوتیوب برسم ا ...

بزن چت جی پی تی بپرس

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.