2777
2789
عنوان

ماهی هفصدوهفتادهزارتومن برا زن متاهل چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 39 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا به نظرم هرچی بده خوبهاینایی که میگن کمه حتما درآمد های نجومی دارنوگرنه با حقوق کارگری همینم نمی ...

۳۵۰ ماهانه میده چون حقوقش ۱۴ تومنه. ۵. ۶ تومنشم میره کرایه.   ۴۲۰ تومن سودذبانکی میگیرم میشه ۷۷۰

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

من هیچ وقت پول نمیگیرم هر چی لازم دارم میگیره تو این اوضاع اقتصادی ما هم باید رعایت کنیم داشته باشه میخره نداشته باشه هم فدا سرش سخت نگیرید انقد:/

خودت رو ب قدرت مطلق خدا بسپار♡
صندوق بانک شهر چطوری بزاره ادم؟؟ ینی حساب وا کنم و ماهانه سود بده

آره برو همین خودپردازها که مسئول داره ازش بپرس بهت میگه صندوق زرین هر وقت بخوای حداقل صدتومن اینترنتی میتونی پس‌انداز کنی هر وقتم پول لازم باشی میتونی برداشت کنی سودشم هر ده میلیون حدود ۲۰۰تومنه   نه مسدودی داره نه موقع برداشت از سودش ضرر میده روزشماره نیاز نیست حتما پول یک ماه بمونه که سود بهش بخوره برای یک روزم سود میده   صادراتم اندوخته پایدارش همینطوره 

آره برو همین خودپردازها که مسئول داره ازش بپرس بهت میگه صندوق زرین هر وقت بخوای حداقل صدتومن اینترنت ...

مرسی از توضیحت پیگیری میکنم.  فدات 

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه