2777
2789
عنوان

خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 30 پست
راستش به خواستگار هست دیگه یعنی از طرفی میگم پسر به این مومنی و با ایمانی و پاکی اصلا نیست خب ولی با ...

ازش بپرس حقوقش چقدره حداقل راجبش اطلاعات بگیر بعد تصمیم بگیر  

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
فامیل ما ۲۹سالش بود رفت خاستگاری هیچی نداشت فقط یه ماشینکارشم آزاد بود الان خیلی وضعش خوب شده باید ب ...

پسر با پشتکاریه ساعت کاریش از پنج صبح تا ده شب هست منم راستش کار میکنم توی یه شرکت ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آها پس خودش صاحب شغل نیس!؟ پس خیلی‌سخته

راستش دقیق نمیدونم من خیلی خجالتیم درست نپرسیدم تا اونجایی ک میدونم یه جا هست ک مث مغازه از پنج صبح تا ده شب ولی مثل مثلا یه کسی ک دو سه نفر هم دستیار داره اینجوریا چون یه بار پشت گوشی مثلا حقوق یه نفر رو داشت حساب میکرد بهش بده و اینا یا یه جا تماس گرفت گفت ک من باید رندش کنم این حسابو کارت از خودم بکشم برای مغازه 

آها پس خودش صاحب شغل نیس!؟ پس خیلی‌سخته

خیلی مثلا نماز خون و با اخلاقه 

یعنی چیزی ک من گیر کردم اخلاقشه برای تحقیق هم رفتن از طرف ما مثلا همون جاهایی ک رفته بودن همه میگفتن خیلی پسر خوبیه خیلی آقاست چشم پاکه از لین جرفا

خیلی مثلا نماز خون و با اخلاقه یعنی چیزی ک من گیر کردم اخلاقشه برای تحقیق هم رفتن از طرف ما مثلا همو ...

خوب‌بگو‌پدرت بپرسه‌درامدشو‌که‌مثلا توانایی اداره‌زندگی‌رو‌داری؟ بعدشم‌بحث‌زندگیته‌خجالت‌نداره‌که

خوب‌بگو‌پدرت بپرسه‌درامدشو‌که‌مثلا توانایی اداره‌زندگی‌رو‌داری؟ بعدشم‌بحث‌زندگیته‌خجالت‌نداره‌که

راست میگی اره میگم بپرسن ولی مثلا بحثش شد گفت اره میتونم یه زندگی رو بگردونم 

بعد خب سطح خونوادگی ما بالاتره منم تک دختر هستم یعنی برادر دارم خواهر ندارم و فامیل خیلی خواستگار بودن ک وضعیت شون خوب بوده الان خونوادم میگن یکم وضع مالی بهتری میداشت خیلی خوب بود

بعد خب سطح خونوادگی ما بالاتره منم تک دختر هستم یعنی برادر دارم خواهر ندارم و فامیل خیلی خواستگار بو ...

ببین اگه دوست‌پسرت‌بود می‌گفتم‌بی خیال پول اگه عاشقشی ولی‌این‌خواستگاره‌و‌دو‌تاتونم‌دارین‌منطقی‌همو‌انتخاب‌می‌کنین‌تنها خودت‌نیستی‌فردا بچه ات هزار‌جور خرج‌داره به همه چی‌خوب‌فکر‌کن خودتو‌در نظر بگیر حداقل از زندگی‌الانت بالاتر‌نری‌پایین‌ترم‌نکشنت 

ببین اگه دوست‌پسرت‌بود می‌گفتم‌بی خیال پول اگه عاشقشی ولی‌این‌خواستگاره‌و‌دو‌تاتونم‌دارین‌منطقی‌همو‌ ...

یعنی تصمیم ندارم بچه دار بشم و بهش گفتم اینو جزو شرطام هست