2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با آزمون؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

تمام ادارات دولتی در تعیین مبلغ حکم کارگزینی از یک قانون واحد تبعیت می کنن و چیزی که باعث اختلاف دریافتی کارکنان میشه مزایای رفاهی و انگیزشی و پرداختی های خارج از حکم متفاوت بین دستگاه هاست مثلا فکر کن یه اداره روز زن دو تومن میده یه اداره دیگه یه تومن. مثال زدم البته میراث رو من اطلاع ندارم چطوریه مزایاشون. خودت انتظارت در چه حده مثلا؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
تمام ادارات دولتی در تعیین مبلغ حکم کارگزینی از یک قانون واحد تبعیت می کنن و چیزی که باعث اختلاف دری ...

فک کنم ده یازده باشه 

منتهی شنیدم که پایینه میترسم از اینم پایین تر باشه 

فک کنم ده یازده باشه منتهی شنیدم که پایینه میترسم از اینم پایین تر باشه

نه دیگه از حداقل حقوق سال که پایین تر نمیدن امسال ده تومن بود فکر کنم سال بعدم که ۱۳ تومنه بعد یه سری کسورات هم هست دیگه مثل بیمه و این چیزا. کارمندی همینه دیگه عزیزم تو این دوره زمونه جای خوب خوبشم استخدام بشی سخت بتونی به جایی برسی چه برسه به ادارات ضعیف

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!