بچها من وسواس به سرنگ دارم میترسم ایدز بگیرم تو خیابون همش با استزس راه میرم بعضا دست بعضیا چیزایی شبیه سرنگ میبینم و دستمم بعضا درد میگیره که میگم مال سرنگه دیروز داشتم پیاده از خیابون رد میشدم از بقل یه ماشین پشت چراغ قرمز رد شدم و وسترس گرفتم نکنه دست کسی تو ماشین نشسته سرنگه که خلاصه ته سرنگ دیدم از ماشین اومده بود بیرون ته سرنگ اونجایی هست که گرده و دوتا لبه داره فشار میدن که مایع جابه جا بشه تو سرنگ اونجارو دیدم و دستم درد گرفت رفتم یه جا روشن بود نشستم دستم رو دیدم یه نقطه قرمز دیدم گفتم نکنه زخمه جای سرنگه و رفتم خونه دیدم اون نقطه رو پیدا نمیکنم رو دستم خلاصه نشستم فکر کردم گفتم خدایا اون چیزی که دیدم توهم بود یا واقعیت و واقعا نمیدونم اون چیزی که میگم نه سرنگه توهمه یا واقعا حضور داشته خب میگیم وسواس داری توهم زدی خب من توهم به ساختار کلی سرنگ دارم نه به تهش که خلاصه الان نگرانم نکنه ایدز بگیرم کاش برمیگشتم شماره پلاکش برمیداشتم دوستم باهام بود نتونستم خودمو تابلو کنم اومدم خونه به خودم سوزن میزدم دیدم دستمو میکشم عقب دردش فرق داره ولی اومدم یه بار آروم سوزن رو وارد پوستم کردم و دردش فرقی با درد معمولی نداشت خب اون سرنگم از اون ماشین با دست اون یارو اومده بیرون و اروم به دستم رفته برا همین دستم عقب نکشیدم بالاخره خیلی ادما مواد میزنن و توهمی ان و حالیشون نیست میخوان بقیه رو ازار بدن الان چند ماه گذشته به نظرتون برم ازمایش ایدز بدم؟؟؟