2777
2789
عنوان

چی میشه که که یهو عوض میشن مردا

372 بازدید | 28 پست

چی میشه که یه پسری که دورادور میشناسیش و همش تو اینستاگرام بهت توجه میکرده یهو با آدم سرسنگین میشه ؟ یه جز این که بخواد تو رابطه رفته باشه چه دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه دخترم تجربم بهم ثابت کرد.. 🥀

من خیلی وقته تنهام از بس بازی خوردم نمیدونم چرا درست نمیشم واقعأ پسرا مضخرفن 

این رئیسمونه منم دیگه سرسنگین میشم که البته تا الانم خیلی سبک یاری درنیووردم ولی فهمید خوشم میاد ازش دیگه دیر سین میکنم 

من خیلی وقته تنهام از بس بازی خوردم نمیدونم چرا درست نمیشم واقعأ پسرا مضخرفن این رئیسمونه منم دیگه س ...

بخاطر ی حس موقتی و گذرا همه وجودتو براش نذار 💔

باخودت رفتاراتو بِسَنج و سبک و سنگین کن واسه خودت

توی رفتارات بیشتر دقت کن و به خودت بیشتر توجه کن تا جنس مخالف

خوشحالی و توجه خودت به خودت برات بیشتر مهم باشه تا بقیه 

خودتو تراپی کن و رولز خودتو داشته باش

اون قسمت هایی از وجودت رو که به نظرت خیلیا خالیش کردن و باعث سرکوبت شدن و حس تهی بودن دادنو پر کن ولی همیشه یادت بمونه 

ما از اول بی نقص و خاص و با ارزش بودیم فقط بخاطر حرفا فراموش کردیم 🤝

تومیگی تو اینستا ما توزندگی مشترک دچار این بی توجهی هستیم خدا ازشون نگذره یعنی خیلی بی معرفتیه کلا توذاتشونه حاضرن برن تواین گروهای مختلط چت کنن با چارتا ازخودشون عوضی تر بگن وبخندن و لوس بازی ولی به ماکه میرسن اخم وتخم و طلبکاری هعی روزگار