2777
2789

قبلا با یه چیز ساده خوشحال میشدم حتی با خریدن یه شال

ولی شوهرم همیشه میگفت ندارم نمیتونم خرج کنم بعضی وقتا  واقعا هم نداشت

الان دیگه افسرده  شدم حتی اگه بخرمم خوشحال نیستم 

دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه 

الان دیگه حتی دوست  ندارم  دستم پیش شوهرم دراز باشه

دلم میخواد از پول خودم خرج کنم ولی کارم هنوز نگرفته 

از شوهرم بیزارم دیگه دوستش ندارم  از اول هم نمیخواستمش

ولی اون  اینطوری نیست  و همیشه که نه ولی بعضی  وقتا محبت میکنه  ولی چون برام یه مدت خرج نکرده افسرده  شدم

الانم دیگه نه خودشو میخوام نه پولشو فقط  به خاطر بچه ها دارم تحمل میکنم

حتی پول داشت گفت اگه میخوای طلا بخر من دیگه نمیخوام خوشحالم نمیکنه هیچی💔

همیشه تو خونه تنهام با بچه ها افسرده ام چیکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم چندبار خرید کردم یبار وسط حرفاش گف ببین فلانچیزی که خریدی پول امقدر ساعت کارگردن منه ...تا چندوقت خرید نکردم میکردمم اگر واجب بود بعدش گریه میکردم.ولی بعدش فهمیدم مردارو هرطور عادت بدی عادت میکنن الان هرچقدم میناله میگم وظیفته به من ارتباطی نداره میخواستی نگی خودمونو بچلونیم خونه بخریم که انقد بریم زیر قسط ! دوتا شعمدون خریدم کلا شده ۴تومن صبح تاشب هرچی میشه اونارو میزنه سرم ک اره واجب بود؟؟ منم گفتم این جای اون پول ب.گ.ا دادنای تو ...لااقل این جلو چشمه قشنگه تو چی پول گزاشتی بورس ضرر کردیم . دیگه بست دهنشو