2777
2789
عنوان

چرا بچه های جوون دبیرستانی اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 90 پست
فرق دارنشیشه اصلا به هیچ وجهی با گل قابل مقایسه نیست زمین تا اسمونهالبته که خودم واقعا با هر نوع مخد ...

من شیشه رو از نزدیک ندیدم و اطلاعاتی ازش نداشتم

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه عصر عجایب شده، حتی دیزنی لند هم در این حد عجایب نداره که بیان تو کلاس اموزشی یا تو اتوبوس ش ...

آره بخدا عمدا جوونامون خراب میکنن که مملکت آسیب ببینه  اخه اینا آینده مملکت هستن 

بیا بعد میان ربطش میدن ب گرونی

همونو بگو اصلا ربطی نداره به گرونی🫤گرونی باشه پدر و مادر بچه فشار بهشون میاد به بچه ربطی نداره بچه باید درست تربیت بشه .

دختر من می‌گفت اونموقع دلم آبمیوه نخواست اگه میخورم الکل رفته بود پایین.

میگفت عین  یک روز رو رقصیدن مگه خسته میشن حالت های عجیبی بوده . برگشتن فهمیدن اون موقع هم نفهمیده بودن 

ناظمشون دختره رو  برده بوددفتر 

جواب دختره : پدر و مادرم مخالفتی ندارن از خونه برداشتم 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
همونو بگو اصلا ربطی نداره به گرونی🫤گرونی باشه پدر و مادر بچه فشار بهشون میاد به بچه ربطی نداره بچه ...

خدایا 

اسم خودشونم گزاشتن پدر مادر 

ببین دختر شما چقدر پیش خدا عزیز بود ک نخورد 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
خدای من

خیلی جالبه بیشترا خورده بودن و ناظم  بیچاره خودشو میزد به اون راه 

حتی خیلی ها  مثلا ۹۹به پدر و مادرشون  نگفتن این موضوع رو 

دختر من و دوستای دختر من اونموقع تو سالن رقصشون نبودن رفته بودن کافی شاپ بستنی بخورن . بعد برگشته بودن رفته بودن برقصن چون بستنی خوردن گفت دیگه آبمیوه  یکی از دخترا رو که پخش میکرد نخوردیم .بعد گفت کم کم حالت هاشون عجیب شد . تلو میخوردن. ببخشید آوردن بالا . بیهوش شدن. سردرد شدید 

میگفت خوابیدن خوب شدن بیدار شدن 😂

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
خدایا اسم خودشونم گزاشتن پدر مادر ببین دختر شما چقدر پیش خدا عزیز بود ک نخورد

اره دقیقا اون لحظه میگفت رفته بودیم با یکسری  دوستام بیرون بستنی بخوریم برگشتیم دلم نخواست بخورم آبمیوه 

برنداشتم