2777
2789
عنوان

چرا بچه های جوون دبیرستانی اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 90 پست
این کثافت کاریا چه ربطی به بالایی ها داره پدر مادرا باید وظیفه تربیتیشونو انجام بدن که نمیرن و تر زد ...

این بچه ها این مملکت‌ و نمیخوان‌ تا کی باید ضعیف بمونیم ؟ کی میخوایم پیشرفت کنیم کی پولمون میخواد‌ ارزش داشته باشه تا کی باید آرزوی ماشین ۳۰ میلیاردی داشته باشیم مگه چند بار زندگی میکنیم‌؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من سوار اتوبوس شده بودم پسر دبیرستانی تو اتوبوس شلوغ جلوی چشم همه شبشه میکشید، یه چیزایی سفید رو فویل الومینیوم ریخته بود زیرش فندک گرفته بود دودش رو میکشید. همه میگفتن شیشه میکشه. دنیا به کجا میره تو پارک بچه 7 تا 8 ساله بود سنش داشت سیگار میکشید. 

بخدا آینده ای نداره کشور عزیزمون بااین بچه ها

درست میشه منتها تا خانواده و حکومت بیاد بفهمه چی شده اون بچه حسابی آسیب میبینه 

نه به سختگیری نسل های قبل نه به رها شدگی نسل های جدید اوضاع درهم برهم شده 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
از طرفی پدر مادر ها اکثریت افتخار هم میکنن به گناه های بچه‌شون.مثلا الان ۹۰ درصد مادر ها افتخار میکن ...

دقیقا درسته باید آزاد باشن بچه ها ولی از دور باید مراقبشون بود  هر چند پدر مادرای الان خودشون از بچه ها بدترن

خودت رو ب قدرت مطلق خدا بسپار♡
آره بخدا معلم هم چیزی نگفته الان جو یه جوریه جرات نمیکنی اشتباه کسیو بهش بگی

من خیلی میشنوم بچه های کم سن سیگار و گل و .... میکشن 

خیلی هم ناراحت کننده ست 

ولی این واقعا عجیب بود برام 🤦‍♀️

گل یا شیشه.چه فرقی با هم دارن؟؟جفتشون ادم رو به فنا میدن

فرق دارن

شیشه اصلا به هیچ وجهی با گل قابل مقایسه نیست زمین تا اسمونه

البته که خودم واقعا با هر نوع مخدری حتی همین گل خیلییی مخالفم ولی شیشه خیلی جدیه اصلا مصرفش الکی نیست

چیییییییی

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

دختر رفته بود اردو و همکلاسی هاش مست برگشتن با الکل  کلاس نهم 💔

یک نفر آورده بود  و  توی آبمیوه ریخته بود دخترم میگفت میرقصیدن همشششش خسته نمیشدن تلو میخوردن 

اومدن دیدم بلهههه دخترم راست میگفته 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
عزیزم من سوار اتوبوس شده بودم پسر دبیرستانی تو اتوبوس شلوغ جلوی چشم همه شبشه میکشید، یه چیزایی سفید ...

پسر منم ده سالشه گفت همکلاسیش از خونشون مشروب میاره پارک که با هم بخورن فقط موندم اینا پدر مادر ندارن!

خودت رو ب قدرت مطلق خدا بسپار♡