2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما میتونی یه عمر تنها باشی بی سر سامان ؟ خدا برای هر چیزی جفتی افریده.

چرا نتونم؟

هر کی تنهاست که بی سر و سامون نیست

من چند سال تنها زندگی کردم

بخاطر ترست از تنهایی عقلانیه با هر کسی بمونی زیر یه سقف؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یعنی سما حاضری تنها باشی ؟؟؟ تا اخرین لخظه عمرت ۷۰ ساله شدی

تنها بودن خیلی بهتر از زندگی کردن با یه ادم اشتباهه 

اره بین تنهایی و بودن با ادم اشتباه تنهایی و‌ترجیح میدم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
هیچی . فقط مشکلم اینه صبور نبودم. شاید اگر صبور بودم میتونستم شوهرم رو تحمل کنم

قرار نیست ادما همدیگرو‌تحمل کنن! باید همو دوست داشته باشن

چرا نتونم؟هر کی تنهاست که بی سر و سامون نیستمن چند سال تنها زندگی کردمبخاطر ترست از تنهایی عقلانیه ب ...

گلم من نمیتونم  

.  تنهایی خوب نیست .  الانم اگر بدونم جفت مناسب خودمو بتونم پیدا کنم ‌ اصلا نگران نیستم .

بچه داری؟!!مشکل اصلیت چیه بکو تا کمکت کنم 

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪
اینا چرت و پرت میگن ‌ هر کسی از راه میرسه یه چرتی میگه .

اگه نظرت اینه چرت و پرت میگم دلیل نداره دیگه نظر بدم.