2777
2789
عنوان

از درس خسته شدممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 29 پست
اون سالا کله‌م باد داشت..رشتم تجربی بود گفتم نهه علاقه دارم و اینا کنکور ریاضی دادم..الان می فهمم عج ...

هعی دانشگاهت چیه؟

بعدشم اگه بخوای کنکور بدی، باید سه پایه رو نهایی شرکت کنی.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم وای منم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

ببخشید چرا؟ من دخترم بین تجربی و ریاضی مونده یهو میگه برم ریاضی یهو میگه برم تجربی🫤العان باید رشته ...

من از لحاظ ذاتی گفتم. به روح و روان دخترا نمیخوره توی محیط های صنعتی کار کنن مگه اینکه هدفشون از رشته ریاضی دبیری باشه. ببینید هرچقدر هم علاقه پشت یه کار باشه، تا شرایط تجربه نشه نمیشه تصمیم گرفت. من خودم یازدهم ریاضی هستم نسبت به شرایط بقیه یه نظراتی میتونم بدم.❤️🙏

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
من از لحاظ ذاتی گفتم. به روح و روان دخترا نمیخوره توی محیط های صنعتی کار کنن مگه اینکه هدفشون از رشت ...

بله درسته 

نه صنعتی دوست نداره . دبیری که اصلا

ولی شیمی رو دوست داره میگه مثلا بخونم ولی کار نکنم کارش یه چیز دیگه باشه بجز صنعتی (احتمالا همون بره تجربی از این خوددرگیری در بیاد 🙂)

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
بله درسته نه صنعتی دوست نداره . دبیری که اصلاولی شیمی رو دوست داره میگه مثلا بخونم ولی کار نکنم کارش ...

از همون تجربی میتونن گرایش های آزمایشگاه رو بردارن مثل داروسازی و اینا. نمیتونم قطعی نظر بدم ولی خب رشته ریاضی رو بزارید اولویت آخر.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
از همون تجربی میتونن گرایش های آزمایشگاه رو بردارن مثل داروسازی و اینا. نمیتونم قطعی نظر بدم ولی خب ...

تشکر🙏🏻

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
هعی دانشگاهت چیه؟بعدشم اگه بخوای کنکور بدی، باید سه پایه رو نهایی شرکت کنی.

روزانه شیرازم

می دونم.. تا الان هم عمومی های دوازدهم رو خوندم..

انشالله بتونم خودمو اماده کنم... میدونم تلاش کنم میشه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اگر دانشگاه خوبی هستی شک نکن ب مسیرت

دانشگام خوبه ولی خب...

خودم نظرم عوض شده.. دوست دارم دوباره کنکور بدم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

به به ... موفق باشی مهندس جون 😁💙

مرسی عزیزممم

اسی چن سالته

بیست و یک سالمه جانم

رشته شیمی چرا نمیری؟رشتع سختی امدی جانم😁

عزیزم سال کنکور کله‌م باد داشت..

رشته خودم تجربی بود گفتم الا و بلا علاقه دارم به مهندسی شیمی کنکور ریاضی دارم..

الان می گم عجب اشتباهی کردم... به خصوص که درسم تو تجربی هم خوب بود...

روزانه شیرازممی دونم.. تا الان هم عمومی های دوازدهم رو خوندم..انشالله بتونم خودمو اماده کنم... میدون ...

اختی بنظرم از دستش نده. کار میتونی پیدا کنی. دانشگاهت دولتیه و تازه شیراز هم قطب شیمی و علم‌های طبیعیه.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد.