2777
2789
عنوان

اگه همسرتون از یه خانوم تعریف کنه واکنشتون چیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 31 پست
رفتار درست چیه الان؟بهش چیزی نگم

خیلی اروم بدون دلگیری و نیش اگر یکبار دیگه هم گفتن بگید عزیزم پیش من گفتی ولی لطفا پیش ادم دیگه ای نگو 

چون اینقدر تعریف کردن از خانمها برای کسی که شغلش با خانم‌هاست وجهه خوبی نداره 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اون چه دوست کثیفی بوده اخلاق حکم میکنه به اکس کسی رو ندی

خبر نداشت با منه 

کلا چون تو اکیپوم اول مثل کارد و چنگال بودیم و فوق العاده به هم تیکه مینداختیم نذاشتیم کسی چز صمیمی ترین دوستمون بفهمه 

اون یکی رو هم خودم آوردم ولی صمیمی نبودیم عادی با هردومون دوست بود 

دوستم که میگم صمیمی تره میگف بخدا ی هفته فقط این حالش بد بوده و گریه میکرده تا عرفان قبول کرده

ولی آدم تا نخاد که قبول نمیکنه مگه نه اپرا؟

‌‌‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی اروم بدون دلگیری و نیش اگر یکبار دیگه هم گفتن بگید عزیزم پیش من گفتی ولی لطفا پیش ادم دیگه ای ن ...

خیلی ممنونم ازتون♥️♥️🌹🌹

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

وای حتی شوخیشم قشنگ نیست این کیکه؟؟؟؟

وا دختر

این کجاش عجیبه؟

انقد زندگیم دارکه دارکههههه که همیشه میدونم اگر تاپیک بزنم درجا ترکیدم

در این حد بگم که انقد غیرقابل باوره که حتی الان بدون تاپیک بگم میگی دنبال معروف شدنی🤣😂🥲

‌‌‌

خبر نداشت با منه کلا چون تو اکیپوم اول مثل کارد و چنگال بودیم و فوق العاده به هم تیکه مینداختیم نذاش ...

نه عزیزم

تا کسی نخواد نمیشه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

وا دختراین کجاش عجیبه؟انقد زندگیم دارکه دارکههههه که همیشه میدونم اگر تاپیک بزنم درجا ترکیدمدر این ح ...

فک نمیکردم اینقدر مستقیم و رک یه پسر بگه فلانی چقدر نازه 

اخه تواون لحظه چه کردی تو؟

خیلی ممنونم ازتون♥️♥️🌹🌹

خواهش میکنم

کلا توی زندگی وقتی همچین چیزایی پیش میاد اول گارد نگیر 

اول ببین دلیلش چیه

تنهایی هم نبر و ندوز 

همیشه با هم حرف بزنید 

زن و شوهر اگه هم صحبت باشن کمتر سوتفاهم پیش میاد 

بعد چند سال ادبیات همدیگه رو یاد میگیرید 

سوبرداشت نمیکنید 

یاد میگیرید بدون نیش و کنایه حرف دلتون رو بگید 

چه بسا رفتاری که شما حمل بر چیز زشتی میکنی از نظر همسرت اینطور نبوده و وقتی مهربون بگی ایشون هم مهربون قبول میکنه

فک نمیکردم اینقدر مستقیم و رک یه پسر بگه فلانی چقدر نازه اخه تواون لحظه چه کردی تو؟

پشت گوشی بودیم 

ببین کلا از اقلیم ها حرف میزدیم 

دونفر تو اکیپون کرد بودن و هر دوفوق العاده زیبا 

یکیش پسر بود یکیش دختر 

بعد قبلش بحث این بود که کردا خیلی خوشگلن

یهو گفت آره فلانی خیلی نازه نه؟گفتم آره خوبه 

فرداش تو جمع داشتیم صحبت میکردیم به شوخی به همه میگف جیگر ولی مثلا تو تیکه و اینا میگفت تا بهش گفت بعدش که رفتیم دعوا انداختم 

هیچ وقت یادم نمیره گفت من ی تار موی تورو به صد تای اون نمیدم که😂

‌‌‌

خواهش میکنمکلا توی زندگی وقتی همچین چیزایی پیش میاد اول گارد نگیر اول ببین دلیلش چیهتنهایی هم نبر و ...

عزیزدلید❤️❤️ازتون ممنونم بابت وقتی که در اختیارم گذاشتید 

حرفاتون خیلی به دلم نشست و مفید بود برام🌸❤️

چشم حتما همین کارو میکنم

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

برای اذیت کردن من می‌کنه ولی از عمد .... 

وقتی دید ناراحتم دیگه میاد نازم و می‌کشه😒😂

البتع منم کرم می ریزم 

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰