2777
2789
ما فلج شدیم بخدا دیگه جوری شده دارو عین غذا شده برامون هرروز باید بخوریم ذلیل شدیم بسکه رفتیم بیمارس ...

دقیقا

پسر من دیگه گوشتی براش نمونده خدا شاهده حمومش که میدم غصه میخورم فقط استخوونه

دارو که نگم هر سری دارو جدید

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر بد به دلت راه نده ..همکلاسیش هم احتمال زیاد دیر فهمیده گرفته وگرنه نمی‌اومد.

مامانش عصر گفت هیچچچچ علائمی نداره یکم حال نداره الان میگه بدنش دونه قرمز داره خوب چرا دروغ میگی آخه

خیلی بیشعورن تو که دیدی بچه ات اینطوره بیخود کردی فرستادیش

از مهر۶ تا۷ شربت سرماخوردگی استفاده کرده پسرم

بروفن و استا هم چندتا

دارو تقویتی هم میخوره اصلا تاثیر نداره

نمیدونم دیگه چیکار کنم

غصه پسرمو بخورم یا غصه بی عقلی مادر بچه ها

یبارم تو گروه گفتن بچه ها رو میخوان ببر اردو

یکی از مادرها گفت  پسرم تب داره ولی براش شیاف میزنم که فردا صبح بیاد 😏

🙄واقعا اسم مریضیش دست و پا دهنه؟🤔

چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلتون الکی میسوزه فریب موش مردگیشون رو خوردین به پاش برسه اینقد بی رحم میشن که پشمیون میشید،خیلیا میگید آره آدمای خوبی هستن،الان چاره ای ندارن جز خوب بودن مث یه مهمون که اولش میاد خونتون بعد چند وقت زیادی بمونه کلا میشه صاحب خونه،یادم نمیره که یکی از زن هاشون گفته بود اگه بیاید کشورمون سرتون میبریم،حالا که از خواب غفلت پا نمیشین بگم وقتی پامیشین که خیلی دیره کلا به فنا رفتیم ....

دقیقا مشکل ماروگفتی بخدا قسم ۴بارتاحالاسرماخوردگی شدید گرفته پسرم بیشترسال تحصیلی بچم مریض بوده یکی ازبچههاسرفه های وحشتناکی میکردبمادرش گفتم خب بذارخونه استراحت کنه گفت وای نه کلی پول دادیم ازکفمون می‌ره خودش خوب میشه همینقدربیشعور

دقیقاپسر من دیگه گوشتی براش نمونده خدا شاهده حمومش که میدم غصه میخورم فقط استخوونهدارو که نگم هر سری ...

نگو😭😭😭پسرا منم هرکی میبینه میگه چرا اینشکلی شدنن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نگو😭😭😭پسرا منم هرکی میبینه میگه چرا اینشکلی شدنن

شوهرم بارها گفته هزینه رو بی خیال فدای سرش دیگه نفرستش مدرسه!

آخه امسال نفرستم سال دیگه چی؟سال بعد چی؟

شوهرم بارها گفته هزینه رو بی خیال فدای سرش دیگه نفرستش مدرسه!آخه امسال نفرستم سال دیگه چی؟سال بعد چی ...

دقیقااا من پشیمون شدم بخپا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....