2777
2789
عنوان

من واقعا از ازدواج میترسم

43 بازدید | 5 پست

به ازدواج که فکر میکنم وحشت میکنم . از شوهر ، خانواده شوهر ، از اینکه شوهرم یه آدم لاشی باشه ، از بدن پر پشم مردا ، از خواهر سور و مادرشوهر ، از بارداری وایی ار همشون متنفرم 

سردمزاجی نیستم ولی متنفرم از ازدواج

وقتی مامانم از برنامه های ازدواجم تا چند سال آینده حرف میزنه وحشت میکنم . همش بهش میگم من ازدواج دوست ندارم فکر میکنه دارم شوخی میکنم 

حالا اگر با یه نفر دوست بشم شاید شرایطم بهتر باشه ولی وقتی به این فکر میکنم که یه نفر سنتی بیاد خواستگاری ام دوست دارم زار زار گریه کنم و سر طرف رو از بدنش جدا کنم. اینم بگم که هروقت تو بچگی خواب خواستگار و عروسی خودم رو میدیدم با صورت پر اشک بیدار میشدم . حالا چیکار کنم ؟ 

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاشق شی بقیش حل میشه

خب میترسم عاشق نشم 

مثلا یه حواستان سنتی بیاد جلو مامانم بگه برو باهاش اینور و اونور آخر سر هم از سر عادت باهاش ازدواج کنم

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
خب میترسم عاشق نشم مثلا یه حواستان سنتی بیاد جلو مامانم بگه برو باهاش اینور و اونور آخر سر هم از سر ...

میشی شایدم عاشق همون خاستگار سنتی شدی از کجا معلوم‌

من دقیقا از تو هم‌بدتر بودم 

ولی الان‌ک عاشق شدم تازه ب رلم اجازه دادم‌بعد کنکور بیاد خاستگاریم