2777
2789
سونو سن بارداریتو کمتر گفت؟

بله

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصرار کردم گفت چیزی نمی‌بینم وقتی هم چیزی نبینیم احتمال دختر میدیم

اخه منم مثل شما یبار اقدام کردم اما توی روز تخمک گذاری، به امید پسر... 

دیگه نمیدونم نتیجه میگیرم یا نه

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه منم مثل شما یبار اقدام کردم اما توی روز تخمک گذاری، به امید پسر... دیگه نمیدونم نتیجه میگیرم یا ...

دقیقا خودمم به همین امید یه دختر دارم دلم پسر هم میخواد .الان ۱۵ هفتم با اولین اقدام هم گرفت روز ۱۴ پریودی ،با جوش شیرین هم شستشو دادن قبلش خودمو

فقط امیدم بخداست 

الان دقیقا ۱۵ هفتم 

شماچندهفته ای ؟

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

دقیقا خودمم به همین امید یه دختر دارم دلم پسر هم میخواد .الان ۱۵ هفتم با اولین اقدام هم گرفت روز ۱۴ ...

منم عین شما یه دختر دارم و از خدا میخام این پسر بشه

من الان هفته 11 ام تقریبا

ایشالله هر دومون به آرزومون برسیم 😍🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم عین شما یه دختر دارم و از خدا میخام این پسر بشهمن الان هفته 11 ام تقریباایشالله هر دومون به آرزو ...

پس شما ان تی نرفتی هنوز 

من خیلی خورد تو ذوقم ک آن تی اینجور احتمال داد 

چون قبل بارداریم خیلی حاجت و نذر و نیاز کردم امیدوارم فقط حاجتمو بگیرم 

شماهم همینطور 

مگه چه گناهی داره آدم طعم هر دو میوه رو بچشه

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

پس شما ان تی نرفتی هنوز من خیلی خورد تو ذوقم ک آن تی اینجور احتمال داد چون قبل بارداریم خیلی حاجت و ...

نه تو ذوقت نخوره چون چیزی ندیده اینجور گفته خب،ان تی خطای تعیین جنسیت تووش خیلی بالاس و اصلا نمیشه رووش حساب کرد

، منم با اینکه خیلی دوسدارم پسر باشه ولی از طرفی هم سعی میکنم خودمو آماده هر جوابی بکنم که کمتر توو ذوقم بخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس شما ان تی نرفتی هنوز من خیلی خورد تو ذوقم ک آن تی اینجور احتمال داد چون قبل بارداریم خیلی حاجت و ...

راستی هزینه ان تی و آز غربالگری چقد شده؟ و اینکه با بیمه یا ازاد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه تو ذوقت نخوره چون چیزی ندیده اینجور گفته خب،ان تی خطای تعیین جنسیت تووش خیلی بالاس و اصلا نمیشه ر ...

خیلی خوبه که روحیه اشو داری 

من سر دخترم ان تی اشتباه گفت انشالله که ایندفعه هم اشتباه باشه

سر دختر اولت ان تی چی گفت؟

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

راستی هزینه ان تی و آز غربالگری چقد شده؟ و اینکه با بیمه یا ازاد؟

بدون بیمه شد ۱ تومن سونو جای معروف

بدون بیمه  پرسیدم آزاد، آزمایشگاه های معروف گفتش ۸۰۰ نرفتم، یه بیمارستان دادم شد ۲۰۰

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

خیلی خوبه که روحیه اشو داری من سر دخترم ان تی اشتباه گفت انشالله که ایندفعه هم اشتباه باشهسر دختر او ...

اونموقع سر دخترم وقتی از دکتر پرسیده بودم دکتر چیه جنسیتش

دکتر بهش برخورد و گفت نمیپرسی سالمه یا نه میگی چیه(اخه من تو دلم مطمئن بودم سالمه😅) ولی گفت اگه دیدم میگم بهت که خب چیزی  دستگیرش نشد.

خلاصه احتمال هم نداده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بدون بیمه شد ۱ تومن سونو جای معروفبدون بیمه پرسیدم آزاد، آزمایشگاه های معروف گفتش ۸۰۰ نرفتم، یه بیم ...

اها پس خوبه، ینی بیمارستانای دولتی شب بریم انجام میدن اره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40