2777
2789
عنوان

واقعاچرااین آدمایی که عاشقانه ازدواج میکنن طلاق میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همش تقصیر مرداس تنوع طلب شدن نمیتونن با یکی تا ابد بمونن

نه عزیزم خیلی وقتها مقصر زنهان. الان زن داداش خودمو هوا برداشته، خیلی زنها بدتر شدن این زمونه، اصلا دلیل تنوع طلبی مردها همین زنهای ارزان قیمت و در دسترسن

آدم ها وقتی از چیزی غنی باشن،دوست ندارن بروزش بدن و برعکس. 

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 

یه دلیلشم اینه چون اختلافهاشونم جار میزنن بعد چون بقیه میدونن غرورشون اجازه نمیده کوتاه بیان 

درصورتی همون مشکل رو خیلیها دارن چون بین زن وشوهره کسی نمیدونم زود فراموشش میکنن

من زندگیم عالیهتو جمع هم رابطمون عالیه و همش ور دل هم هستیمربطی نداره

منظورش اونایی هست که باوجود استوری عاشقانه و دل و قوه یهوجدامیشن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

در مورد دیگران نظری ندارم 

در مورد خود ازدواج بنظرم ی موتور بخوای سوار بشی باید آموزش ببینی تست بدی گواهی بگیری تازه بعدش زیر نظر پلیس و تو چارچوب یکسری قوانین بزارن موتور سوار بشی 

اونموقع مگه میشه ازدواج بدون آموزش بدون شناخت طرفین بدون یکسری قراردادهای منطقی و قانونی و شرعی بدون دوره های روابط بالغ بدون آموزشهای همسر داری. بدون درک از نوع نگاه و نوع نیاز طرف مقابل و.... عشق به تنهایی بنظرم کافی نیست این همه دوره و کلاس رایگان همسرداری عمومی و آفلاین و مجازی و ضبط شده و.‌‌‌‌..

منظورش اونایی هست که باوجود استوری عاشقانه و دل و قوه یهوجدامیشن

عزیزم اینها ربطی به عشق نداره فقط میخوان تو چشم مردم فرو کنن که اره ما عاشق همیم منم یک خانم میشناسم در حال طلاقه اما همچنان استوری عاشقانه و عکس عاشقانه با شوهرش میذاره میگه برای چشم مردمه