2777
2789
عنوان

درامدتون چندهه چکار میکنید با وضعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 46 پست
یاخودخدااااااا😐😐

خیلی خونه گرونه...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا خدا درامدتون چقدر در ماه حتما درامدتون خوبه خداروشکر ک میتونید از پس همچین اجاره ای بر بیاین

کار همسرم آزاده

طفلک دو شغله س...اما خب فکر کن دیگه چی واسه خودمون میمونه

باید رو خیلی چیزا و خواسته هامون چشم بپوشیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اگ تازع راه انداختی اصلانگران نباش تا۳ماه اول وضع همینه کم کم اوکی میشه مطمئن باشن اینکه کم بیاریااا ...

6 ماهه عزیزم وارد ماه 7 ام شدم 

ما پشت هزاران لبخند مرده ایم..... 
بازم‌خداروشکر ک شمادارینو اون نمیخواد خیلیا میخوان ولی مستاجرنداره...بازم بی انصافیع یهو انقدربزاره ...

چون خودشم اجاره نشینه از ما میگیره و خودشم اجاره میده

یعنی واقعا داغونم...

چون خودشم اجاره نشینه از ما میگیره و خودشم اجاره میدهیعنی واقعا داغونم...

تو. روستا هم اجاره ها خیلی بالا قیمت خونه ها هم بالا 

تو روستا خونه هم یک. میلیارد قبمت میخوره کدوم بدبختی یک میلیارد میتونه در بیاره تو این اوضاع 

ما پشت هزاران لبخند مرده ایم..... 
لنتی ینی شمابایدجوراجاره سنگین اونوبدین واقعاک پرروعن

آره دیگه...زنجیره وار همه به همدیگه فشار میاریم

تو. روستا هم اجاره ها خیلی بالا قیمت خونه ها هم بالا تو روستا خونه هم یک. میلیارد قبمت میخوره کدوم ب ...

شرایط واسه همه سخت شده

خدا بدادمون برسه