2777
2789
عنوان

امروز پسرمو برا بار اول بردمش مهد کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 21 پست
بچه من ۶سال و ۶ماهشه اوله

پس چرخ بچه خواهرشوهرم متولد ۳ مهره نزاشته بودن اول گفته بودن سال بعد بره 

بعدشم نیمه دومی ها پس چرا یکسال دیرتر هم میرن اگ شیش ماه کم باشه نمیزارن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نیمه دوم متولدین ۹۸ مهرماه ۱۴۰۴ میرن پیش دبستانی

ینی من باید امسال میبردمش مهد؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بچه های خاص یعنی چی

منظورم اینه که 

یه بچه تو نوشتن مشکل داره

یکی عدم تمرکز داره 

یکی اضطراب محیط های اجتماعی داره و ...

اگر بخوای برای یه مداد درست نگرفتن استرس بگیری همین استرس به بچه هم منتقل میکنی بزار همه چی روال عادی داشته باشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
پس چرخ بچه خواهرشوهرم متولد ۳ مهره نزاشته بودن اول گفته بودن سال بعد بره بعدشم نیمه دومی ها پس چرا ی ...

نیمه اولی ها با نیمه دومی های سال قبل میرم و به همین ترتیب با هم سال های خودشون نمیرن نیمه اولی با نیمه دومی سال قبل انشاالله متوجه شده باشید مثلا نیمه اولی ۹۷ با نیمه دومی ۹۶ امسال اول رفتن

دیر نشده تا الان برا مهد بردنش؟

نه دیگه یک سال مهد یک سال پیش دبستانی 

بزار چند وقت بگذره تغییر روحیه و رفتارش قشنگ میبینی 

برادرزاده ام اگر خواب میمونه یا مریض میشد گریه میکرد که بره مهد از بس فضای شاد و دوستانه ای داره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
نه دیگه یک سال مهد یک سال پیش دبستانی بزار چند وقت بگذره تغییر روحیه و رفتارش قشنگ میبینی برادرزاده ...

خیلی سخته بچه بزرگ کردن..خوش بحال اوناییکه بچشون تند و تیز یادمیگیره