2777
2789

پنجسال و دوماهشه..سال بعدم انشاالله اگه خدا بخاد قراره بره پیش دبستانی..

ولی یه مساله بارهاااااا من بهش یادد دادم مدادو چجوری بگیره بازم غلط میگیره..اعصابم خورد میشه...

استرسم اینه که یعنی یادمیگیره نوشتن اینارو..این فکرا اذیتم میکنه تو ابتدایی ترین چیز مونده.خیلی نگرانم..اونقدر تپش قلب دارم حد نداره

پسرم  پیش دبستانی هیچی یاد نگرفت فکر میکردم امسالم  که اوله مدادم نتونه دست بگیره   ماه اول  یه کم کند بود  الان  عالیه  وخوش خطه  وراحت درسو یاد میگیره   سخت نگیرید بهش   یاد میگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرم پیش دبستانی هیچی یاد نگرفت فکر میکردم امسالم که اوله مدادم نتونه دست بگیره ماه اول یه کم ک ...

سنجشو چجوری کارکردی باهاش خواهر..چیا یادش دادی ؟ میشه راهنماییم کنی.

من کلا دست و پامو گم کردم.

کلا ادم حساسیم

برادرزاده های من دو سال رفتن مهد فوق العاده بود خیلی برای کلاس اول کمک کننده هست

الان اصلا بهش فشار نیار خود مربی روش برخورد با بچه های خاص آموزش دیده

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اشتباه نمیکنی؟بچه چهار ساله باید بره پیش ۱ پنج ساله پیش۲ شش ساله اول

از کی تا حالا بچه شیش ساله کلاس اول میره؟ حتی اگ ۳ روز مونده باشه کامل تو ۷ نرفته باشه میشه نیمه دومی و میمونه برا سال بعد 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ن امروز مرکز پیش دبستانی بودم بچم نیمه دومیه.نیمه دوم ۹۸گفت مهر ۱۴۰۴ میره پیش دبستانی

پسر منم بهمن ۹۸ 

ینی مهر ۴۰۴میره پیش؟

یا مهد؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
سنجشو چجوری کارکردی باهاش خواهر..چیا یادش دادی ؟ میشه راهنماییم کنی.من کلا دست و پامو گم کردم.کلا اد ...

سنجش  از گوگل سرچ کردم  یه خورده سوال بود اروم اروم  باهاش کار کردم   منم خیلی نگران سنجش بودم  ولی  پسرم  راحت جواب داد   رنگها رو بلد باشه  وتا ده بشمره با اسمش  ومحل کار پدرش   اصلا  خیلی  سخت نمیگیرن