2777
2789

سلام

من این ماه تخمدان راستم تخمک ازاد کرد،وموقعه تخمک گذاریم تیرمیکشید وترشح داشتم

و اقدام کردم برای بارداری

دوسه روز بعد اقدام اخریم دل درد پریودی گرفتم تاالان که ۸روز به پریودم مونده.و چندروزه تخمدان راستم خیلی تیرمیکشه

کسی بوده بااین شرایط باردار بوده باشه؟

ازادشدن تخمک با درد و تیرکشیدن همراهه و طبیعیه

دل درد پریودی با علائم اولیه ی حاملگی یکین پس نمیشه فهمید

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با چیزایی که گفتی ،  درد تخمک‌گذاری و ترشحات معمولاً نشانه‌های خوب برای احتمال بارداری هستن با این حال، هر فرد متفاوته و این نشانه‌ها لزوماً به معنای بارداری نیستن

بهتره که چند روز بعد از گذشت زمان پریود، تست بارداری انجام بدی تا از بارداری خودت اطمینان حاصل کنی

ازادشدن تخمک با درد و تیرکشیدن همراهه و طبیعیهدل درد پریودی با علائم اولیه ی حاملگی یکین پس نمیشه فه ...

من ۱۴پریودی تخمک گذاریم بود.الان ۲۲ پریودیم هست وبه شدت تخمدان راستم تیرمیکشه

عزیزم با چیزایی که گفتی ، درد تخمک‌گذاری و ترشحات معمولاً نشانه‌های خوب برای احتمال بارداری هستن با ...

اره راهی نیست جز صبرکردن.ولی میخواستم بپرسم کسی این شرایطتو داشته و باردار بوده؟

ازادشدن تخمک با درد و تیرکشیدن همراهه و طبیعیهدل درد پریودی با علائم اولیه ی حاملگی یکین پس نمیشه فه ...

من همیشه نهایتا یک روز قبل از پریودم دردم شروع میشه..این ماه دقیقا دوسه روز بعد اخرین اقدامم شروع شد

اره راهی نیست جز صبرکردن.ولی میخواستم بپرسم کسی این شرایطتو داشته و باردار بوده؟

اره عزیزم بسیاری بودن با شرایط شما باردار شدن

ولی خب بدن با بدن فرق میکنه نمیشه درباره شما قطعی گفت