2777
2789
عنوان

کات کردیم اومده منت کشیییی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 94 پست
نه قشنگم منظورم این‌نیست که دخترا نیاز ندارندمنظورم اینه هیچ پسری نمیتونه تحمل کنه چون غریزسخانما تح ...

آره دقیقا 

تازه میگه چهار سال دیگه 

بعدشم با یک ماه دوستی چطور میشه سریع بغل کرد طرفو و بوس و..کسی که باشخصیتِ واقعی باشه نمیکنه این کارو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دقیقا تازه میگه چهار سال دیگه بعدشم با یک ماه دوستی چطور میشه سریع بغل کرد طرفو و بوس و..کسی که ...

بنظرت کسی که بکسال و نیم میشناسیم همو و قرار پنجم بود بغل کرد و بوس کرد دستامو گرفت هوله؟؟؟ یا دوسم داره؟ 

البته بوس منظورم لپ هستش نه لب

mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍
قحطی نیست ولی دله دیگه

دلتو قفل کن مغزتو ب کار بنداز ببین ارزششو داره؟!

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

عکست کو پس

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
دلتو قفل کن مغزتو ب کار بنداز ببین ارزششو داره؟!

اره عشق ما خیلیییی خوب بود خیلییی خرابش کردن خدا ازشون نگذره

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

الوووووو کجا رفتی گذاشتی بلایک حتما 

اسی زنده ای؟

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

۱۵ سال پیش همین حرفو منم میزدم و فکر میکردم بجز اون نمیتونم ولی تونستم و بعدش حسم بهش هم از بین رفت

منو اون نمیخایم عشقمونو از قلب هم بیرون کنیم

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم