هاپو_سیاهه مدیر عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 634 عنوان کات کردیم اومده منت کشیییی عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 94 پست یه شبه کات کردیمدارم با گریه تایپ میکنمحیف نمیشه پیاماشو اینجوری جواب دادم غرورش شکست؟ به نظرتون دوسم داره؟ اخرش عکس جفتمونو میزارم این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii 1403/10/09 | 21:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
t008 عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 143 نه قشنگم منظورم ایننیست که دخترا نیاز ندارندمنظورم اینه هیچ پسری نمیتونه تحمل کنه چون غریزسخانما تح ... آره دقیقا تازه میگه چهار سال دیگه بعدشم با یک ماه دوستی چطور میشه سریع بغل کرد طرفو و بوس و..کسی که باشخصیتِ واقعی باشه نمیکنه این کارو
zee1234 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 2734 یادت میره عمرااا به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم
zee1234 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 2734 ولش کن عزیزم اشکاتو حروم نکن مگ قحطی مرده؟! قحطی نیست ولی دله دیگه به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم
tehran_male_mane عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 1469 آره دقیقا تازه میگه چهار سال دیگه بعدشم با یک ماه دوستی چطور میشه سریع بغل کرد طرفو و بوس و..کسی که ... بنظرت کسی که بکسال و نیم میشناسیم همو و قرار پنجم بود بغل کرد و بوس کرد دستامو گرفت هوله؟؟؟ یا دوسم داره؟ البته بوس منظورم لپ هستش نه لب mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 11582 قحطی نیست ولی دله دیگه دلتو قفل کن مغزتو ب کار بنداز ببین ارزششو داره؟! بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍. خدایا شکرت❤️🙂
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 11582 عکست کو پس بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍. خدایا شکرت❤️🙂
__diba__ عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 940 عمرااا ۱۵ سال پیش همین حرفو منم میزدم و فکر میکردم بجز اون نمیتونم ولی تونستم و بعدش حسم بهش هم از بین رفت
t008 عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 143 بنظرت کسی که بکسال و نیم میشناسیم همو و قرار پنجم بود بغل کرد و بوس کرد دستامو گرفت هوله؟؟؟ یا دوسم ... چند وقته توی رابطه اید نه اینکه چقدره همو میشناسید
zee1234 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 2734 دلتو قفل کن مغزتو ب کار بنداز ببین ارزششو داره؟! اره عشق ما خیلیییی خوب بود خیلییی خرابش کردن خدا ازشون نگذره به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم
tehran_male_mane عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 1469 چند وقته توی رابطه اید نه اینکه چقدره همو میشناسید بهمن پارسال mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 11582 الوووووو کجا رفتی گذاشتی بلایک حتما بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍. خدایا شکرت❤️🙂
as82 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 814 اسی زنده ای؟ تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچهی کارم، گمنامم، پینهی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریدهی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینهی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاریام نمادِ جرات❤️🔥
zee1234 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 2734 ۱۵ سال پیش همین حرفو منم میزدم و فکر میکردم بجز اون نمیتونم ولی تونستم و بعدش حسم بهش هم از بین رفت منو اون نمیخایم عشقمونو از قلب هم بیرون کنیم به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم